Reportage: Achter de schermen in de erotische entertainment sector met Kelly Van Hoorde

Reportages…wij bij de redactie van Whatmatters doen het graag. Terwijl onze undercoverreportage ‘Whatmatters op een filmset’ nog loopt, een andere reportage ‘Whatmatters aan de Pokertafel’ in de startblokken staat, nemen we vandaag de handschoen met een iets pikantere, meer gewaagde en gedurfdere reportage op. We gaan een kijkje nemen achter de schermen van de Belgische erotische entertainment sector. We kunnen niet ontkennen dat wij wel wat nieuwsgierig waren. Zoals onze Rode Duivels momenteel de ene oefenmatch na de andere afwerken in aanloop van het EK, of atleten zich momenteel klaarstomen voor de Olympische Spelen, hebben ook wij ons ook goed proberen voor te bereiden. We konden kiezen om een echte stripteaseuse aan huis te laten komen maar omdat de bankautomaat geen briefjes van 5€ gaf (lees: we mochten niet van de vriendin) zijn we maar in de DVD’s gevlogen. Een marathonsessie van Matroesjka’s werd ons deel. En ja, we bekennen…deze reportage was een uitvlucht naar onze eigenste ravissante deernes om ons nog eens met de zak chips en een pintje in de zetel te nestelen om deze fantastisch en toch ook wel grappige serie nog eens te herbekijken. Gelukkig zijn wij net slim genoeg om te beseffen dat de echte erotische entertainment weinig of geen gelijkenissen heeft met de avonturen van Ray Van Mechelen, Vincent Dockx, Jan Verplancke en Eddy Stoefs. Of zijn we naïef?

IMG_6447
We spraken met Kelly Van Hoorde, een allround artieste en showgirl met een eigen artiestenbureau en striptease-bureau. Begonnen in 2010 als model en figurante, kwam haar carrière in een stroomversnelling nadat ze besliste om ook in de entertainment sector haar diensten aan te bieden. Wie is ze? Wat doet ze? Wat drijft ze? Het zouden zo vragen van überreportagemaker Paul Jambers kunnen zijn…vandaag zijn het echter Jens en Kevin die in aanloop van de eroticabeurs in Mons waar deze rasartiest te zien zal zijn, de vragen stellen…

DSC_5176 - kopie

Hey Kelly, vertel eens…wat doe je juist? Hoe ben je ermee begonnen en wat vind je er leuk aan?
Ik begon in 2012 als artieste als gogo danseres en bikini carwash babe om kort nadien ook steeds meer en meer de erotische entertainment sector onveilig te maken! Van stijlvolle striptease shows, vuurshows, slangen acts, slijpschijf shows tot burlesque acts, paaldansen, steltlopen, … Zelfs als echte paashaas-mascotte stond Kelly reeds geboekt!!! Ik ben zoals reeds eerder vermeld echt gewoon steeds van het ene in het andere gerold. Deels reeds hierboven opgesomd, om het volledige overzicht te vinden waarvoor ik juist allemaal inzetbaar ben, verwijs ik graag naar deze link op mijn website.

 
MAAS6427c

 Het allerleukste vind ik de stijlvolle grote podium stripteaseshows die ik op beurzen breng en ook de vuurshows. Ondanks het feit dat spelen met vuur letterlijk nooit zonder risico is en ik al heel wat collega’s ken die er ongelukjes mee hebben gehad, vind ik het telkens weer spectaculair en ontzettend leuk om met vuur te kunnen werken. Verder vind ik het ook telkens weer leuk om een of andere opname te mogen bijwonen. Het is toch ergens een blijk van erkenning wanneer weer eens een productiehuis je opbelt met de vraag of je hier of daar wil in meespelen voor die of die rol.

kellystoelwaterx

Een vurige dame die alles met veel passie en goesting over haar job vertelt, mooi! Die gedrevenheid onderscheidt u zeker van anderen?
Ik denk dat het feit alleen al wat ik eigenlijk op amper 3 jaar tijd bereikt heb als artieste voor zich spreekt. Dit was eveneens zo voor wat betreft mijn modellenwerk. Er zijn mensen en fotografen die zelf ooit letterlijk tegen me zeiden dat ze zo maar 1 iemand kenden en nog nooit zo iemand bedreven hadden weten zijn om op amper 1 jaar tijd in zo’n sneltempo te groeien als model. Ik denk dat ik diezelfde uitspraak ook mag terugkaatsen op mijn carrière als allround showgirl en artieste.

Welke karaktertrekken omschrijven u het best?
Gedreven, zelfstandig, soms koppig (lacht), kan heel lief zijn, maar ook totaal het tegenovergestelde wanneer men mij zover drijft, (lacht),… soms veel te eerlijk en open…

10392063_1057733900967988_4005610708696756936_n

Open kunnen we niet ontkennen! Met wie run je je zaak? Is dit een Fulltime bezigheid?
Ik run mijn zaak volledig alleen en fulltime inderdaad.

Wat is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote?
Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.

F16--003_large

Bam, das gesproken! Waarom laat je je volgen en breng je reportages uit voor de twee deugnieten van Whatmatters?
Extra reclame is altijd leuk en mooi meegenomen! En ik ben blij dat jullie bij Whatmatters duidelijk ook redenen genoeg zien om nieuws over mij te willen brengen, (lacht).

IMG_3334-sign

Zal nog niet zijn! We zijn alvast in blijde verwachting van je eerste echte reportage! Een persoonlijk vraagje nu. Heb je een vriend en wat vindt hij van je job?
Ja, ik heb een vriend die ik leerde kennen toen ik mijn eerste stappen in de erotische entertainment sector zette. Zijn broer was zelf stripper, waardoor hij er iets makkelijker mee kon omgaan dan de meeste andere mannen uiteraard. Hij is vooral fier op al wat ik al heb kunnen bereiken en verwezenlijken.

DSC_9855MM

Het lijkt ons inderdaad niet zo evident als vriend maar knap dat hij er zo mee omgaat! Je zal waarschijnlijk al wel één en ander hebben meegemaakt. Wat is het meest bizarre dat je tot hiertoe al hebt meegemaakt tijdens je job? En geef dan ineens ook maar het leukste en hetgeen het meest is bijgebleven?
Als volledig anti-drugs ingesteld zijnde persoon, was het in het begin vooral schrikken om plots op sommige plaatsen door sommige mensen zo rechtstreeks geconfronteerd te worden met drugs!!! Zo kwam ik aanvankelijk ooit eens op een loft binnen bij mensen waar ik moest gaan strippen en stond er een bord vol coke op de tafel. Ik kwam nog maar binnen en kreeg als eerste vraag de vraag of ik ook een lijntje wou!!! Dat was toen effe schrikken, zeker omdat ik daar ook helemaal alleen was en dus niemand bij me had. Er is verder ook niks gebeurd of ze hebben het geen tweede keer meer gevraagd, maar moest je eens weten hoe vaak ik al niet de kans gehad heb!!! Om nog maar te zwijgen over het aantal collega’s die blijkbaar niet normaal zonder al die shit kunnen presteren op het podium. Met alle respect, maar dat zijn in mijn ogen dan ook geen artiesten te noemen.

_DSC0056

Dus toch een beetje de wereld zoals ze hem soms voorstellen in films en series…maar ga gerust verder…het leukste, wat maakt het wel de moeite waard? 
Het leukste wat ik heb meegemaakt zou ik echt niet weten wat te kiezen, ik doe nu eenmaal zoveel leuke dingen!!! Daarom hou ik ook van men job en alles wat ik doe. Hoeveel mensen kunnen er zeggen dat ze van hun hobby hun werk hebben kunnen maken?

kelly float (2)

Wij alvast (nog) niet…dus tonnen respect! Een laatste vraagje voor vandaag? Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Een goed draaiend artiestenbureau uit te bouwen, maar als je weet dat ik op amper 2 jaar tijd met reeds meer dan 200 artiesten en een 100-tal figuranten samenwerk, dan denk ik dat ik mag zeggen dat ik niet slecht bezig ben…

En je begint er prompt verlegen van te blozen…bedankt Kelly en alvast bedankt voor dit intro-gesprek. We zijn benieuwd naar je eerste echte reportage voor Whatmatters. Naast haar reportages op Whatmatters de komende weken, kan je deze knapperd ook volgen via Facebook of Instagram. Wijzelf komen alvast binnenkort met een eerste reportage voor en achter de schermen van de eroticabeurs in Mons, komend weekend (3-4-5-juni). Wat wij nu al weten is dat het gaat vurig gaat stomen op ‘The Mainstage’. Ze zal er de Maleficent show, Rock Chick show en Baby show brengen. Mis het alvast niet!
IMG_3439B&WFULL

You May Also Like

Met knapperd Liz blijven we in ons kot! (Interview)

Om de muren op te lopen, die Corona, en dan hebben we het niet ...

Van Lima naar Californië: Denise Schaefer!

Californië. Zon, zee, strand en vooral beach babes. Veel meer schiet er ons niet ...

Astrid Coppens: 'Astrid, ik wist niet dat je zo'n vuile hoer was!'

Grote bekentenissen gisteren in Gert Late Night. Astrid Coppens had er letterlijk en figuurlijk ...

Hosting door Fraai