De Prints voor de zomer 2017

Aangezien we deze week zowel Karl Lagerfeld, Raf Simons als Marc Jacobs toevalligerwijs troffen bij een potje badminton en ook Miguel Dheedene ons kruiste in The Brick weten we nu al wat de kleurentrends voor de zomer van 2017 zullen zijn. Dank u Whatmatters om jullie op te offeren met jullie tenniselleboog!
Hierbij alvast 3 trends voor de zomer 2017, als voorlopers kan dit uiteraard ook al deze zomer:
 

Recon Blocking

RECON-BLOCKING
Knip, plak, mix en match zoals een 3-jarige kleuter het zou doen. Het frisse alternatief voor de iets ‘klassiekere’ blocking. Strepen en geometrische vormen die lukraak geplaatst lijken te zijn, zijn het helemaal. Luchtig, speels en sportief. Kleur, textuur en print worden bovendien vaak in lagen aangebracht voor nog meer impact.
 

By Tokyo

BY-TOKYO
Wij wisten het al sinds we massagesalon Nam Fong bezochten, Aziatische invloeden breken door. Vogels, Oosterse symbolen en borduursels, je kan het zo gek niet bedenken op het is op komst. Het zijdezachte gevoel kan daarbij uiteraard niet ontbreken. Veel kleur en vloeiende grafische lijnen staan je te wachten. Of je daar nu helemaal zen van wordt, dat is een andere vraag.
 

Hazy Days

HAZY-DAYS
Vergeet die slechte ombres in vrouwen hun haar, vanaf heden zitten de ombres op je shirts. Koel blauw en paarse tinten die vervagen, vertroebelen en in mekaar overlopen Contrasten kunnen perfect.
Bron: Trendstop/Fashion United

You May Also Like

#HFLA, streetwear met een attitude!

We vonden het nog eens tijd om één van onze favoriete streetwear merken onder ...

In Gold We Trust weet dat seks verkoopt!

Gebruik het woord seks bij een man en onze aandacht is getrokken, of veralgemenen ...

Dé zwembroeken voor de zomer 2017

Je vakantie aan het plannen of sta je voor een tripje naar de zon, ...

Hosting door Fraai