Powerwoman: Milou van Haagen

Vrouwen stoeffen wel eens dat ze uitblinken in multitasken. Wij mannen worden dan wel eens versleten als die bewoners van onze aardbol die niet meer dan één ding tegelijk kunnen. De Whatmattersredactie zat gisteren nog bij elkaar en was nochtans goed bezig in het multitasken. En een EK-voetbalmatch op TV zien én een fles wijn uitschenken én dat Frans brood met kruidenboter smeren én ondertussen naar de vrienden Whatsappen met de nodige commentaren…we mogen terecht fier zijn. Toen we dan ook nog eens telefoon kregen uit Noord-Holland dachten we ons helemaal te overtreffen…helaas…we werden met beide voetjes stevig op de grond gezet. Als we zien hoe Milou haar drukke leven aanpakt weten we genoeg…wij, en ja we spreken voor onszelf, kunnen niet multitasken. Maar wie is die Hollandse meid die ons even van onze roze wolk heeft afgehaald? Laten we het haar gewoon effe zelf vertellen…

Standaard Mi

Hey Milou, vertel eens kort wie je bent?
Ik ben Milou van Haagen en ben een spontane energieke vrouw van 30. Woonachtig in Bergen Noord-Holland en moeder van 2 schitterende meiden. In het dagelijks leven ben ik moeder, hobbyfotografe, werk ik bij Fijnproevers Events en ben ik promotiemanager van het dj duo Goodlife

mi en greg

Hoelang ben je al bezig als promotiemanager?
Sinds begin 2016 ben ik begonnen  met kleine werkzaamheden aangezien Goodlife pas eind vorig jaar officieel is begonnen. Mijn vriend is 1 van de dj’s en wat is gestart als het steunen van mijn vriend begint langzaam uit te groeien naar een parttime baan.

Standaard mi2

Drukke bezigheden dus. Wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik ben prettig gestoord en hou van een goede uitdaging. Verder ben ik erg energiek en vind ik het fijn om heel de dag met diverse dingen bezig te zijn. Ik onderscheid mezelf door beauty, brains and crazy te combineren.

Mi standaard pet

 

 

 

Een echte Powerwoman dus! Zit dit ook vervat in je favoriete quote?
“Be the star of your own life” wees niet alleen de regisseur maar ook de ster in je leven. Jij bepaalt je eigen geluk!

Twins

Je bent ook actief bezig met Social Media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Mijn Social Media is echt een rollercoaster. Er gebeuren zoveel dingen om mij heen. Het ene moment ben ik de ‘girl next door’, het andere moment ben ik de stofzuigende huisvrouw, dan zie je me als mama van 2 dochters en een dag later knallend op een feest. Vooral nu met alle ontwikkelingen rondom Goodlife kun je volgen hoe een droom gepaard met passie en ambitie vorm begint te krijgen en kun je mijn reis als promotiemanager volgen. We zijn in augustus ook te vinden op het Rijvers festival in België.

goodlife_presskit-19

Je liet al verstaan dat je een vriend had. Wat moest hij doen om je te verleiden en later te behagen?
Ik ben al een paar jaar gelukkig samen met mijn vriend. Hij is een echte man, daar ben ik keihard voor gevallen. Samen zijn we nu het avontuur aangegaan om onze dromen waar te maken, dat maakt de band nog sterker.

 

 

Mooi! Een vraagje voor onze mannen nu…welke tips zijn essentieel voor mannen, wat wil je hen meegeven?
Wees een echte man! Zorg voor de dames maar laat af en toe ook overkomen alsof je ze wilt verslinden, hihi. Mannen zonder echte mannelijkheid zonder zelfvertrouwen en zonder het gevoel dat de wereld van hen is, daar kan ik echt helemaal niets mee.

Mi fuckyou foto

Waar ga je stappen, eten of drinken? Wat zijn je favoriete plekjes, wat is je favoriete zonde?
Rotterdam is echt mijn stad, heerlijk met onze crew ‘Fijnproevers’ genieten van het leven. Ik ben vaak te vinden in Toffler. Verder doe ik in de zomer niets liever dan hangen in het park met mijn kids genieten op het strand, maar ook alle muziek festivals bezoeken. Heel de dag muziek, leuke mensen en mijn vriendinnen om me heen. 

Fissa

We weten dat je het enorm druk hebt dus we gaan naar ons allerlaatste vraagje…wat zijn je ambities naar de toekomst toe?
Mijn twee lieve meiden opvoeden tot super vrouwen die zelfstandig zijn, zelfvertrouwen hebben en voor zichzelf durven op te komen en genieten van het leven. Verder zou ik graag de rest van mijn tijd willen steken in het verwezenlijken van mijn droom samen met mijn vriend en iets opbouwen waar we elke dag van genieten en super trots op kunnen zijn.

Greg & Mi

 

 

Trots mag je nu al zijn! In ieder geval nog heel veel succes in alles wat je doet! Wij bij Whatmatters blijven je zeker op de voet volgen. En uiteraard ook onze lezers. Hoe ze dit best doen? Check alvast haar Instagram, persoonlijke Facebook of Facebook van Goodlife! ‘Volgen’, ‘Liken’ en laat je  mee vervoeren op haar interessante en gevarieerde rollercoaster. Doen!  

 
 
 
 

You May Also Like

Stella Dorrestein: Miss Beauty of Noord-Holland

We hadden beloofd om er geen grapjes over te maken. Wij zijn dan ook ...

Girl Next Door: Charlotte Braems

Het is al even geleden dat wij een Girl Next Door op Whatmatters brachten. ...

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start ...

Hosting door Fraai