Heeft de poes al pap gehad?

Lickstarter uit Letland. Eerlijk, we hadden het bij Whatmatters niet beter kunnen verzinnen. Maar hoeven we nog te vertellen dat bij het horen van deze merknaam onze aandacht onmiddellijk getrokken was?

Niet van de poes

Niet van de poes of eigenlijk net wel. Dat zijn de damesslipjes, een perfect cadeau voor je echtgenote/vriendin/bijslaapje of je transseksuele vriend. De Letse loebassen achter Lickstarter begonnen in 2012 met het produceren van damesslipjes met een attitude en meer bepaald de kattenattitude. Zijnde: “Wij doen enkel waar we zin in hebben en als we een hele dag willen snorren doen we dat.” Mooi, dat doen wij ook bij Whatmatters.

Ben je op zoek naar het ideale cadeau, hou je wel van poezen en geef je graag eens een slipje cadeau? Neem dan maar eens een kijkje tussen het aanbod van Lickstarter. Je vindt er heel wat schattige poezen!

Het uitgebreide gamma aan slipjes is momenteel verkrijgbaar op Decovry.com, maar ook in de winkels Leeloo te Brugge en Boutique Aime te Brussel kan je ze vinden.

Deze comfortabele slips met humor uit Riga, een plek waar ze weten wat een slipje is, zijn nu verkrijgbaar vanaf 15,95 roebeltjes. Wat geen geld is voor uren gespreksstof.

Wij besluiten met: “Heeft de poes al pap gehad?”
Ontdek het volledige aanbod van Lickstarter hier of neem een kijkje op Facebook of Instagram.

slide_1

You May Also Like

Local hero Toykyo & Happy Socks

Gelukkige voetjes, zitten in fijne sokken. Wie denkt dat sokken geen verschil maken voor ...

Scandinavisch design op je neus!

Dat Scandinaven wat van (betaalbaar) design kennen dat is al veel langer geweten. Je ...

Op je paasbest

MASON GARMENTS, een naam als een (paas)klok . Met de Tia Mid Cervo Yellow ...

Hosting door Fraai