Pingpongen op het werk in stijl!

Tafeltennistafel-2

Aangezien wij ons dagelijks op de redactie, die we omwille van allebei nog een dagtaak enkel ’s avonds bezoeken, nog ettelijke uren de pleuris uit ons lijf schrijven om steeds genoeg content te verzamelen voor de volgende dag, is er nog maar heel weinig tijd om ons deftig te ontspannen. We hadden al wat halters, een fitnessmatje en een ‘Abs-wiel’ liggen om onze conditie en tempel op pijl te houden in onze tegenwoordig toch wel 84-uren week. Omdat wij weten dat we dit niet kunnen volhouden zonder enige vorm van ontspanning en wij wel competitieve beestjes zijn, hebben we nu de ideale ontspanningsvorm gevonden. Een Ping Pong-tafel!

Tafeltennistafel-8

Tot op de dag van vandaag was de enige reden om er geen te kopen op onze redactie, het ontbreken van ruimte om te spelen. Ontwerper Sean Woolsey vond dat dit beeld doorbroken moest worden en ontwierp samen met zijn team een tafeltennistafel die in elk huis of kantoor past.

Tafeltennistafel-6

Bij het ontwerpen van de tafeltennistafel, kozen ze er voor om er een uniek meubelstuk van te maken, dat lang met de tijd mee zal gaan. Het is daarom vervaardigd uit massief, zwart walnoothout. De tafel is niet opvouwbaar en bevat zo min mogelijk zichtbare aanpassingsmogelijkheden. Zo hoef je deze pingpongtafel niet te verplaatsen, op te vouwen en in een hoekje of  garage weg te moffelen na gebruik. De Woolsey pingpongtafel zal juist de  eyecatcher zijn in ieder interieur. De tafel is zo ontworpen om zowel als eettafel als vergadertafel te dienen.

Tafeltennistafel-3-800x533

Dat ontspanning op kantoor ook zijn prijs heeft is duidelijk. De Woolsey Ping Pong Table is online te koop voor  een roebeltje of 577.293 of omgerekend zo een 8.000 Eurokes. Hier te bestellen. Onder het motto: “Wij werken met goesting” slijten wij maar al te graag nog extra uren op de redactie…of onze ravissante deernes hier zo gelukkig mee zijn, is maar de vraag…ze mogen gerust een keer extra langskomen…ze garanderen dat het echt stevig materiaal is!

Tafeltennistafel-5-e1466498211759
 
 

You May Also Like

Met de elektrische fiets de stad door

Meer en meer neem ik de fiets, de enige optie als je in Antwerpen ...

PlayStation 5 komt er pas in 2020

Lads, slecht nieuws. De jongens die dachten tornooitjes Fifa ’19 onder de vrienden op een ...

1000GB gratis opslag? Ja!

Nee, we hadden er nog nooit over gehoord toen de mensen van Stack ons ...

Hosting door Fraai