Omdat het (ver)mout: gloednieuw in Gent

Ja, je kan nog met een gerust gemoed aan een gin tonic staan sippen. Geen angst, je bent nog niet uit. Alleen, het mag soms wel eens wat anders zijn.
Vermout is zoals je al eerder wisten te melden bij Whatmatters, het drankje dat wordt gepusht als ‘The Next Big Thing’. Het kon dan ook niet lang uitblijven of er zouden snuggere ondernemers op deze trend inpikken. Welkom Pop-Up Bar Caffè Torino!
Op de Oude Beestenmarkt in Gent kan je vanaf 30 juni terecht voor vermout en andere moderne aperitieven. De naam van de bar refereert naar een beroemde bar in Turijn, de bakermat van de moderne vermout. Die bar mag ondertussen dan wel omgevormd zijn tot een restaurant, Turijn blijft de streek van de vermout. Een prima reden om eens een wedstrijd van Juventus mee te gaan pikken dus!


In het Gentse Caffè Torino zal enkel de Vermouth di Torino van Martini worden geschonken: de Riserva Speciale Rubino en Riserva Speciale Ambrato. Het gaat hier om authentiek spul dat gerust heeft op eikenhouten Tino vaten, je kan het slechter treffen.
a240545e-2f08-11e6-95db-0e64ea702eed_web_scale_0.7_0.7000001__
O ja, een riant terras en een heel assortiment aperitiefhapjes maken de beleving compleet.
Caffè Torino, Sint-Jacobsnieuwstraat 123, 9000 Gent. Open van 30 juni tot 24 juli op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16u.

You May Also Like

Aan de HEROINE in Rotterdam

Soms word je aandacht getrokken door de naam van een restaurant. Niet dat we ...

Walhalla voor de smaakpapillen

Smulpapen, dat zijn we bij Whatmatters. Eten en drinken, we kunnen er niet genoeg ...

Whatmatters Hotspot: Bleuness…de nieuwe lobbybar van Sergio Herman in Cadzand-Bad

Een lobbybar in het teken van Japans georiënteerde cocktails en barfood… De sterrenchef die ...

Hosting door Fraai