Not-Another-Bill

Verrassingen we zijn er dol op bij Whatmatters in tegenstelling tot verassingen, vergis jullie niet beste lezers. En mensen aangenaam verrassen dat is nu net wat Not-Another-Bill doet.

Surprises per post

Zeg nu eerlijk een pakje krijgen per post – als het niet van de deurwaarder is –  is toch altijd leuk, nee? Een geniale Amerikaanse art director kwam op het idee om in ruil voor een vaste fee op geregelde tijdstippen cadeautjes per post op te sturen. Een interessant geschenk, dat mensen doet lachen en gewoon uiterst fijn is om krijgen.


Ondertussen is Not-Another-Bill uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat samenwerking met heel wat artiesten en kunstenaars om zijn ‘leden’ blijvend te verrassen.

Hoe werkt het?

e054f9ac612612d8062ede913768447bHeel eenvoudig je meldt jezelf of een vriend(in) aan en elke maand krijg je een leuk pakje toegestuurd. Zo ontdek je telkens nieuwe dingen en wordt naar de brievenbus lopen een spannende bezigheid. De pakjes zijn prachtig verpakt en komen ook nog eens met een woordje uitleg over het geschenk in kwestie. Leuk toch?
Gewoon even je voorkeur geven qua interesse en je krijgt telkens wat op maat. Krijg je weinig geschenkjes? Verwen dan jezelf 12 maanden per jaar, maar je kan ook je geliefde natuurlijk overstelpen met originele geschenkjes.

Wat kost al die verwennerij?

1 geschenkje komt op 24 pond (die nu toch geen fluit waard meer is, dus je doet een zaak, nvdr.) en het wordt goedkoper naargelang je langer lid blijft.
Interesse gewekt? De onze alvast wel. Probeer het eens uit, bekijk de site en volg Not-Another-Bill op Facebook, Instagram, of Pinterest. Je vriend(in) zal je dankbaar zijn.  
901461_781903401821682_7809146648606564371_o
 

You May Also Like

BREITLING'S NAVITIMER 8: ODE AAN DE GROOTSTE LEGENDE VAN HORLOGEMAKERS

Lads die ons volgen weten dat wij wel fan zijn van fijne klokjes. Geregeld ...

ARKUP l varen en exclusief wonen op het water

Welome to Miami! Will Smith wist het al, wij vliegen spotgoedkoop met Connections en ...

Back to the Future met dit eigentijds, sportief, Zwitsers & retro klokje

KLOK-01…met een knipoog naar de 70-er jaren… KLOK-01 neemt je mee terug naar de ...

Hosting door Fraai