New York Burger Bar

Hamburgers, er was een tijd dat je daarvoor enkel bij de McDo, de Quick of aan een vaak vettig kraampje terecht kon. Die tijden zijn al even voorbij! Hamburgerrestaurants zijn er ondertussen in alle vormen, maten en kleuren, het ene al wat beter dan het andere. De Belg blijkt wel een sappig schijfje vlees te lusten …
13321745_832564333565064_1949405248665987615_nEentje daarvan is Manhattn’s, een zaak die al wat langer gevestigd is in de Brusselse Louizalaan en die er nu een zusje heeft bijgekregen in de Henri Mausstraat 39, midden in de sfeervolle en hippe Dansaertwijk. Waar maken de jongens van Manhatten’s nu het verschil? Er zit in elk geval een verhaal achter!
12141581_749043608583804_84154739379502099_nZaakvoerder en bezieler Jerry Vandermeulen trok enkele jaren geleden naar de U S of A en ging er aan de slag als wafelverkoper. 2 jaar was lang genoeg om héél succesvol Belgische wafels te slijten aan de New Yorkers en alle in’s & outs over foodtrucks aan de weet te komen. In 2014 besloot hij die kennis terug naar België te brengen en stampte hij hier Manhattn’s uit de grond, om België kennis te laten maken met streetfood en hamburgers zoals ze in Amerika geserveerd worden. Voorwaar een ondernemend baasje!
Wat je mag verwachten? Elke koe die op je bord je komt (ja kinderen, hamburgers worden vervaardigd uit koeien, nvdr.) is netjes gevoed met gras, dit omdat dit de beste smaak geeft. De frietjes zijn handgesneden en 2 keer gebakken zoals het in België hoort en het broodje/brioch is om van te smullen, met olijfolie uit Little Italy, NY City. Ook aan de vegetariërs is gedacht en drink er gerust een Stella bij, omdat het kan!
Verzeil je in Brussel en heb je trek in al dan niet snelle hap, hop hier dan zeker eens binnen.


Meer info op www.manhattns.com
Facebook / Instagram

You May Also Like

Klaar voor de Little Brewers Winter Garden?

Voor vernieuwende concepten, letterlijk leven in de brouwerij en culinaire hoogstandjes is er al ...

Puur Japans bij Dim Dining

De Aziatische keuken, weet de Whatmatters redactie wel te smaken. Eigenlijk elke keuken, maar ...

Win jij het WK lui zijn?

Wij maken geen schijn van kans. We hebben volgens mij nog meer kans een ...

Hosting door Fraai