Videochatten met bloedmooie Natassia Van Kerkvoorde Dhondt

Wij bij Whatmatters zijn niet vies van een experimentje. Wij vroegen ons af of we eens geen interview konden webcammen. Voor jullie denken dat wij perverte  gozertjes zijn die met cammen allerlei niet-katholieke handelingen voor de camera bedoelen, willen we toch gewoon even meegeven dat dit niet meer, en ook niet minder is dan een aantal vragen afvuren in de hoop een leuke, spontane en toffe reacties te krijgen. Het heeft zo zijn voordelen. We moeten niet werken met vermeldingen in de tekst als ‘(lacht)’, ‘(knipoog)’ en hoeven geen best benaderde ‘smiley’ te zoeken om de juiste interpretatie te geven aan wat er geschreven is. We gingen dan ook op zoek naar een immer sympathieke meid die we gevonden hebben in het Vlaamse model Natassia Van Kerkvoorde Dhondt. Een knapperd die haar tijd verdeelt tussen België, Zuid-Afrika, waar ze een modellencontract heeft lopen, en waarschijnlijk talloze andere exotische bestemmingen. We kwamen ze op het spoor toen uitlekte dat zij te zien zal zijn als ‘liefje van’ in de nieuwe videoclip van Tinie Tempah…een Britse rapper die onlangs nog met ‘Girls Like’ een wereldhit scoorde met Zara Larsson…je kent ze wel…het poppetje dat van David Guetta zijn EK-lied mocht inzingen en performen tijdens de openingsceremonie. Maar soit, we hebben het hier niet over een knappe Scandinavische, wel over een knappe exotische Belgische…

Het interview staat door de switch naar ons nieuw platform ondertussen helaas offline. Gelukkig hebben wij alvast voor onze lezers nog een erg interessante fotoreeks van deze ravissante en immer sympathieke meid in petto…maar om deze te mogen bekijken, zijn jullie het aan Natassia verplicht ze te volgen op Instagram en Facebook! Win-Win, geloof ons op ons woord! Dus doen!

 


 
Credits By Natassia Van Kerkvoorde Dhondt

You May Also Like

Knappe brunette Elodie wil via Miss Exclusive een modellencarrière

Missen, wie zijn ze, wat doen ze, wat willen ze? Het zou zo maar ...

Alexis Ren laat zien hoe zij tot 's werelds mooiste kontje komt!

Whatmatters: “Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste kontje van het land?” ...

Valentina Fradegrada: het betere Italiaanse werk!

Tegenwoordig zoeken we het geregeld in Italië, niet doelbewust, maar het vrouwelijk schoon schijnt ...

Hosting door Fraai