MR MARVIS houdt het kort

Als de zon komt piepen zoals de afgelopen dagen en de ene stijlmisser nog flagranter is dan de andere, dan is er gelukkig Whatmatters. Niet dat wij altijd 100 procent in orde zijn, MAAR we volgen het op zijn minst wel …
13342941_1616225062027890_8306108208472753385_nDe tijd om die witte melkflessen onderaan je lichaam en waar je op steunt in een short te hullen is aangebroken. Hopelijk heb je de afgelopen maanden in de fitness, leg day niet overgeslagen, waardoor je nu 2 stevige klompen vlees kan laten bruinen en dat doe je maar beter in stijl.
MR_MARVIS_SHORTS_The_Gazettes_Product_Page_2_largeDe shorts van het Amsterdamse MR MARVIS zijn daar uitermate voor geschikt, vooral omdat er zoveel tinten zijn, dat je deze perfect op de kleur van je benen kan aanpassen. Met hun unieke fit en rijk kleurenpakket vind je vast wel een short naar een smaak. Het enige probleem dat zich nog kan voordoen is keuzestress, kiezen uit meer dan 11 kleuren, het is niet voor iedereen even simpel, maar kom we zijn mannen.
Slow fashion, met de ultieme fit steeds als uitgangspositie, is hoe de heren het noemen. Hun ultieme doel: een korte broek, die fantastisch zit, er goed uitziet en altijd verkrijgbaar is. Ze worden trouwens in Portugal met de hand geproduceerd.
greatfitDe shorts zitten als gegoten, zijn sober maar stijlvol en laten zich dan ook makkelijk combineren. Je valt er nooit mee uit de toon. Bestellen doe je online en binnen de 30 dagen kan je ze zelfs terugsturen, moesten ze toch niet meevallen.
Momenteel zijn er 11 kleuren, met elk een eigen naam en persoonlijkheid te verkrijgen op de webshop. Ook op Instagram en Facebook kan je het merk volgen. Voor 79 roebeltjes heb je de 11 modellen rond je kont.
Wij zijn alvast overtuigd, hebben onze benen alvast netjes ingesmeerd en zijn klaar om te flaneren. Nu jullie nog.

You May Also Like

6 stijltips van de Pitti Uomo

Pitti Uomo 2016 Aan de pols, dat is waar we onze vinger het liefste ...

Stavros Sisters met stoere 18kt armband

Wij kennen maar een Stavros, en dat is die van Lili & Marleen. Iedereen ...

Een ode aan de doos: NIKE SB Dunk 'Orange Box'

Waar we Nike mee associëren? Met sportswear en sneakers natuurlijk, maar dat bedoelen we ...

Hosting door Fraai