Wat mannen echt boeit…Monica Van de Mark

Dansen dansen dansen…dit roepen we op onze redactie dagelijks, doch doen we dit veel te weinig en maar goed ook…na een paar Gin-Tonics heeft Kevin nog wel de moves in huis om er iets deftig van te maken, ikzelf beweeg over de vloer als een antieke kapstok. geen zicht dus…waar we dan weer wel goed in zijn is het keuren van anderen hun dansmoves…zo ook in Tilburg waar we een heerlijk knappe meid die dansend door het leven gaat tegen het lijf liepen…zowaar een model…straffer zelfs…soms een naaktmodel. Het is niet echt onze corebusiness maar omdat een groot en gekend naaktblad als Playboy nu enkel en alleen echt nog maar te kopen is voor de interviews, verleggen we hier vandaag even onze grens en brengen wij hier materiaal wat een man boeit. Iemand moet het doen en wij voelen ons geroepen. En we bekennen…dit moet één van de leukste en langste redactievergaderingen ooit zijn, toen we uit een uitgebreid aanbod onze selectie aan foto’s mochten kiezen…overuren die niet betaald zijn…daar kunnen de vakbonden nog iets van leren! Maar wie is die spontane knapperd uit Tilburg? Een portret!

Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)
Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)

Hey Monica, vertel eens wat meer over jezelf!
Ik ben Monica, ik ben 22 jaar en ik kom uit Tilburg. Ik zou mezelf omschrijven als iemand die spontaan is, van een praatje houdt en niet vies is van een geintje hier en daar. Het belangrijkste vind ik dat je je leven niet altijd te serieus moet nemen.
Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)
Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)

Compleet mee eens! Hoe lang ben je al bezig als model?
Ik ben nu ongeveer 2 jaar model en eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby. Het begon met een modellenwedstrijd in Tilburg waarin ik voor mijn gevoel helemaal niet zo serieus in stond. Mijn gedachte was ‘Ik zie het wel en ik laat het allemaal op me af komen’.
Credits: Ian Tessler
Credits: Ian Tessler

Wanneer heb je dan de klik gemaakt om er volledig voor te gaan?
Ik ben er eigenlijk pas helemaal voor gegaan toen ik die modellenwedstrijd won en ik van verschillende kanten reacties kreeg of ik me niet meer zou willen ontwikkelen tot model. Dat was het moment dat ik besefte dat ik model staan eigenlijk wel heel leuk vond en er meer mee zou willen doen. Vanaf dat moment begon mijn avontuur.
Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)
Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)

 
 
 
Waarom moeten we kiezen voor Monica? Wat zijn je karaktertrekken waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik denk toch wel mijn humor en spontaniteit. Ik ben altijd in voor een leuk gesprek met hier en daar een grapje op zijn tijd en kennelijk kunnen anderen dat waarderen. Ik ben daarnaast ook iemand die vrolijk en vriendelijk is en dat maakt de sfeer vaak wat levendiger.
Credits: Ian Tessler
Credits: Ian Tessler

Kunnen we alleen maar beamen…zit dit ook vervat in je levensmotto?
‘Why so serious?’ is echt mijn quote! We zijn, vind ik, veel te vaak té serieus. Dat mag van mij wel wat losser! Op zijn tijd lekker lol maken en gek doen daar hou ik van.
Dat alles wat, euh, losser mag merken we aan je foto’s…Waarom moeten we je volgen op Social Media?
Als jullie mijn reis naar de toekomst willen volgen, en jullie van gekke quotes, stijlvolle naaktfoto’s en van verschillende leuke en creepy locaties houden then i’m your girl!
Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)
Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)

 
 
 
 
 
 
En of we hervan houden! Wij hebben alvast de volgknop gevonden! Nu we het over ‘houden van’ hebben, een persoonlijk vraagje…Is er een liefde in je leven?
Jazeker ik heb een hele leuke maar vooral ook lieve vriend.
Wat heeft hij dat u deed smelten?
Hij heeft de humor die ik in een man zoek. Hij weet mij ook altijd te verrassen eens in de zoveel tijd. Al is het een sieraad of een etentje, ik weet nooit wat me te wachten staat en dat maakt het leuk! Daarnaast kan hij geweldig koken en ik kan je bij deze alvast zeggen dat niet alleen bij de mannen liefde door de maag gaat.
Credits: "I AM MORE" CONCEPT EDITING STYLING: Yann Schuyer
Credits: “I AM MORE” CONCEPT EDITING STYLING: Yann Schuyer

 
 
We voelen en zien je ogen fonkelen…geef eens een top voor onze mannen…wat moeten ze zeker doen om een vrouw te behagen?
Blijf vooral jezelf en weest ten alle tijden eerlijk tegen een dame. Als je iets dwarszit of het gevoel is er niet helemaal zeg dat dan. Het laatste wat wij dames willen is aan het lijntje te worden gehouden. Overigens wil niemand dat, lijkt mij.
Credits: Gust Flik
Credits: Gust Flik

Onze beroemde Favo-vraagjes…Waar kunnen we je vinden voor een hapje en een stapje?
Ik hou heel erg van sushi dus ik ga graag lekker uit eten. Mijn favoriete sushi restaurant is dan ook Mojo’s in Tilburg. Als ik daar dan lekker gegeten heb bestel ik graag als dessert (mijn zonde) zwarte sesam ijs. Hier kun je mij dan ook elk moment voor wakker maken.
Credits: Gust Flik
Credits: Gust Flik

Je kent ons blijkbaar goed want naar je zonde hoefden we niet eens te vragen! Een allerlaatste vraagje…Waar zie jij jezelf binnen enkele jaren? Wat zijn je ambities?
Mezelf ontwikkelen als een nog beter model, veel nieuwe fotografen leren kennen en vooral hopen dat zij met mij willen samenwerken. Tevens wil ik mij gaan oriënteren op klussen in het buitenland.
Credits: "I AM MORE" CONCEPT EDITING STYLING: Yann Schuyer
Credits: “I AM MORE” CONCEPT EDITING STYLING: Yann Schuyer

 
 
 
 
 
 
Mooie ambities en uiteraard zullen fotografen in rij staan om met u te willen samenwerken. Bedankt voor je tijd en alvast heel veel succes met alles wat je nog doet! Wensen jullie net als ons dit mooie en spontane meisje te volgen? Neem dan zeker een kijkje op Facebook of Instagram! Fleur je dag alvast op en doen! Mocht je dit doen op je werkplek, weet dan dat dit misschien door de baas niet zo geapprecieerd wordt…tenzij hij ook wel te vinden is voor een streep mooi, klassevol functioneel naakt!
 
Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)
Credits: Martijn Koolwijk Diamond Photography NLD (www.facebook.com/diamondphotographynld)

 

You May Also Like

Jules & Fils: Belgische klasse rond je pols

Op zoek naar een stijlvol, betaalbaar uurwerk? Dan moet je zeker eens naar de ...

Ooit een prinses willen ontmoeten? Bij deze…Sylvie Kasten!

Prinsessen…wie heeft daar nooit over gedroomd? Waren jullie als kleine jongen niet stiekem verliefd ...

4 seksstandjes wanneer het buiten ijskoud is

Koning Winter is in het land. Meermaals zakten de temperaturen deze week onder nul ...

Hosting door Fraai