Mme Bovary heeft het

Zin om jezelf of je vriendin/bijslaapje/vrouw eens te verwennen? Maar te lui om de stad af te struinen op zoek naar inspiratie en iets leuks? Wij hebben de oplossing. Nu ja, eigenlijk heeft Mme Bovary de oplossing.


Hoewel ze een hele leuke winkel hebben kan je bij Mme Bovary ook online terecht. Design, interieur, accessoires en leuke gadgets voor hem & haar, dat is hier geen enkel probleem. Barbara Voussure, de bezieler achter Mme Bovary presenteert het werk van heel wat designers, bekende en opkomende, dus je vindt er altijd wel wat.
Met designers die geselecteerd worden op fairtrade, kwaliteit, authenticiteit en nog heel wat meer kan je hier met een gerust geweten je laten gaan en je roebels spenderen. Online of in de gezellig in de shop. Wat ooit begon als een pop-up groeide ondertussen uit tot een fijne winkel met heel wat leuke spulletjes.
Wij selecteerden alvast de 3 items die WIJ voor ONSZELF zouden aanschaffen:

Meer weten? www.mmebovary.be, Facebook / Instagram

You May Also Like

Méraud Watches: een nieuw Belgisch horlogemerk

De Méraud Watch Company komt uit de koker van Stijn Busschaert. Als liefhebber van ...

Ga eens lekker 'Deep' in het duurste 'hotel' ter wereld!

Als we tot voor kort een lijstje moesten maken van de duurste hotel ter ...

5 foodtrends voor foodies!

Bij Whatmatters gaan we al eens een hapje eten, meer nog we hebben de ...

Hosting door Fraai