Mme Bovary heeft het

Zin om jezelf of je vriendin/bijslaapje/vrouw eens te verwennen? Maar te lui om de stad af te struinen op zoek naar inspiratie en iets leuks? Wij hebben de oplossing. Nu ja, eigenlijk heeft Mme Bovary de oplossing.


Hoewel ze een hele leuke winkel hebben kan je bij Mme Bovary ook online terecht. Design, interieur, accessoires en leuke gadgets voor hem & haar, dat is hier geen enkel probleem. Barbara Voussure, de bezieler achter Mme Bovary presenteert het werk van heel wat designers, bekende en opkomende, dus je vindt er altijd wel wat.
Met designers die geselecteerd worden op fairtrade, kwaliteit, authenticiteit en nog heel wat meer kan je hier met een gerust geweten je laten gaan en je roebels spenderen. Online of in de gezellig in de shop. Wat ooit begon als een pop-up groeide ondertussen uit tot een fijne winkel met heel wat leuke spulletjes.
Wij selecteerden alvast de 3 items die WIJ voor ONSZELF zouden aanschaffen:

Meer weten? www.mmebovary.be, Facebook / Instagram

You May Also Like

De 10 zomerbars van Whatmatters!

Zon, zee en strand, we zouden elke dag naar de aanspoelende golven kunnen luisteren, ...

Louis Vuitton maakt jou de stijlvolste DJ ter wereld

Volgend weekend al te zien op Tomorrowland? In ieder geval zal er stevig uit ...

gin 67

Vergeet 69, geef ons maar 67!

Soms toch… Soit, iets wat we maar even willen aangeven, voor gin mag je ...

Hosting door Fraai