Meze 99 Classic: zet eens een walnoot op!

Hoofdtelefoons heb je ondertussen in alle maten, kleuren en vormen. Opvallen in die massa is dus niet evident. Hoewel het kleine hoofdje van het ene redactielid niet elke koptelefoon tot zijn recht laat komen, past op het hoofd van de andere part-time DJ alles. God is niet rechtvaardig!  
99_1bDe MEZE 99 CLASSIC met ingebouwde microfoon doet ons beide in elk geval watertanden. Met een tijdloos strak design en walnoten waar ze horen: op de oorschelpen, heb je een fraai hebbeding in handen. Als de geluidskwaliteit daar volgens verschillende blogs geen sikkepit voor onder moet doen, dan heb je goud in handen. Nu ja, walnoot hout eigenlijk in dit geval. Elk exemplaar is een kunstwerkje op zich waar 45 dagen aan gesleuteld is.
Luxury For Men - Meze Headphone - 99Classics pe bej 1 v1 2015-08-11 BDe memory foam van de speakers vormen zich helemaal naar de vorm van je oren, ze zitten dus als gegoten. Bovendien is de Meze 99 samengesteld uit kwalitatieve componenten en komt er geen plastic aan te pas. Alleen het beste is goed genoeg voor de oortjes van de Whatmatters redactie!
Door het hout is elk exemplaar uniek en je krijgt buiten garantie ook nog eens een levenslange service-garantie, de Meze is gemaakt om jaren mee te gaan, wat in deze tijd eerder uitzonderlijk is.
Soit, we zouden er ovLuxury For Men - Meze Headphone - 99parts desfasurata pe bej v2 2015-08-17er kunnen blijven leuteren, maar we gaan er liever verder door luisteren. Je ontdekt alles over dit sterk staaltje techniek op de site van MEZE HEADPHONES.
Bestellen doe je dit prijsbeestje bij de vrienden van Luxury For Men. Voor 309 roebels zet je dit sierraad op je hoofd, maar ook met de Meze gewoon rond de nek te dragen, zal je al bewondering oogsten. Bestellen kan je in elk geval hier.

You May Also Like

De 4 duurste smartphones van het moment?

Waar uw redacteurs vroeger het laatste nieuwe model smartphone al had voor deze in ...

Helemaal klaar voor dat oorlogje op kantoor

Soms moet je als man het kind in je loslaten! En hoe doe je ...

Nooit meer meurende sporttas!

Ok, ik geef het toe, het is best al eventjes geleden dat ik een ...

Hosting door Fraai