Macha Thee, groener dan groen

Terwijl we met zijn allen nog van koffiebar naar koffiebar hoppen, is thee de nieuwe hype. Een merk dat daar handig op inspeelt is het Australische YOUR TEA. Ze hadden al heel wat thee fusions op de markt en voegen daar nu de MACHA THEE aan toe.
Your Tea - Matcha Tea - Gift Box - High Res (2)-1We horen jullie als mannelijke lezer natuurlijk al denken:: ‘euh, ja en?’ dus we duiden het even verder, zodat jullie ook in een conversatie met vrouwen mee kunnen praten.
Deze Japanse thee met zowat de groenste ter wereld zijn, omdat de hele bladeren worden vermaald tot poeder. An sich, zegt dit nog weinig maar Macha Thee heeft een heel aantal pluspunten:

  • Deze thee helpt je afslanken
  • Bevat heel wat antioxidanten
  • Vergroot je energie
  • Verbeterd je geheugen

Als je hier dus even objectief gaat boven hangen, word je zowat een superman van deze thee, dus begin maar al te Your Tea - Matcha Tea - Gift Box - High Res (5)slurpen. Bye Bye Red Bull!
Een klein aandachtspuntje. Matcha thee komt in poedervorm, dus ga je niet consumeren als ‘gewone’ thee. Je kan deze overigens koud of warm drinken.
Een receptenboekje, 25 zakjes en een ‘bamboo whisk’, een garde om de thee me op te klokken tik je voor 30 euro op de kop!
Meer lees je alvast op de site van Your Tea, waar je overigens ook kan bestellen of op Facebook en Instagram.
 
 
 
 
Drink je liever een fijn kopje thee op verplaatsing? Hieronder alvast 3 adressen waar je in stijl een kopje of 3 drinkt om vervolgens naar het toilet te stuiteren!
Salon de thé Claude – www.salondetheclaude.be
0514_Claude_SalonDeThe_09
Klasse, dat associëren we met deze zaak. Hier drink je thee in stijl, met de pink omhoog. Niet verwonderlijk op het Hendrik Consienceplein in Antwerpen. Laat je adviseren door Claude de Burie en ga op ontdekkingstocht.
 
 
 
 
Comptoir Florian – www.comptoirflorian.be

In Elsene vind je Comptoir Florian. In dit prachtige pand vind je meer dan 200 theesoorten en ook voor shoppers is er een aanpalend winkeltje met allerhande theespulletjes. Zeker het ontdekken waard.
 
 
 
 
 
Tea & More – www.teamore.be
Dat ze in China heel anders met thee omgaan dan hier, dat valt bij Tea & More te ontdekken. Proeftafels en workshops brengen je heel wat bij en de

You May Also Like

Sensum Vastgoed, de makelaar in Schoten

Te koop, Te huur, een huis, villa, loft, appartement, opbrengsteigendom of grond…hier moet je ...

4 spectaculaire stranden/waterpartijen om bij weg te dromen!

Niets mis met een dagje Knokke, champagne sprayen op Nikki Beach of zelfs als ...

Een Vinebox als adventskalender

Boys, de feestdagen komen eraan, we geven het maar even mee. Maar als je ...

Hosting door Fraai