LOR by Laure

Truien, sweaters, t-shirts, de nieuwe collecties die elke week opduiken zijn niet meer bij te houden. Vinden we dat erg bij Whatmatters? Nee, geen seconde! Keuze zat en af en toe zitten er echt wel leuke labels tussen en dat lezen jullie dan hier.
13413172_995214000574269_7921929886423582303_nLOR of Luxurios Oversized Relaxed is zo een label dat we jullie even willen voorstellen. Al zijn jullie er misschien zelf al wel op gebotst.
Bij LOR by Laure draait het om marmeren sweaters. Momenteel niet meer of niet minder, maar we gokken dat daar wegens succes redelijk snel verandering in zal komen. Laure gaat voor pure luxe van de beste kwaliteit, een oversized snit en een comfortabel gevoel. Niets mis mee als je het ons vraagt.
13344762_993241600771509_372117179640554335_nWaarom marmer? Wel een volledige print is één van de moeilijkste om goed te krijgen en Laure was de quote sweaters eigenlijk gewoon beu gezien. Marmer oogt altijd klassevol dat staat vast.
Voor de prijs moet je het alvast niet laten voor 69 roebeltjes heb je een super zachte sweater in handen, waar je overal mee kan komen. Wees er snel bij, want wij voorspellen een hype en dan was je maar beter bij de eersten.
Meer weten over de collectie? Bestellen kan op de site en volg ook zeker Facebook en Instagram.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Jay, The Collective: streetwear met een hart!

Soms moet je met drie zijn om succes te boeken, althans dat is het ...

Weekly fashion brand: WeberHodelFeder

We gaan je de naam niet laten uitspreken, je tong kan je nuttiger gebruiken. ...

Denim voor spierbundels: Vitruvian Apparel!

Nope, ik nog Jens hebben er last van, integendeel. Over wat we het hebben? ...

Hosting door Fraai