LOR by Laure

Truien, sweaters, t-shirts, de nieuwe collecties die elke week opduiken zijn niet meer bij te houden. Vinden we dat erg bij Whatmatters? Nee, geen seconde! Keuze zat en af en toe zitten er echt wel leuke labels tussen en dat lezen jullie dan hier.
13413172_995214000574269_7921929886423582303_nLOR of Luxurios Oversized Relaxed is zo een label dat we jullie even willen voorstellen. Al zijn jullie er misschien zelf al wel op gebotst.
Bij LOR by Laure draait het om marmeren sweaters. Momenteel niet meer of niet minder, maar we gokken dat daar wegens succes redelijk snel verandering in zal komen. Laure gaat voor pure luxe van de beste kwaliteit, een oversized snit en een comfortabel gevoel. Niets mis mee als je het ons vraagt.
13344762_993241600771509_372117179640554335_nWaarom marmer? Wel een volledige print is één van de moeilijkste om goed te krijgen en Laure was de quote sweaters eigenlijk gewoon beu gezien. Marmer oogt altijd klassevol dat staat vast.
Voor de prijs moet je het alvast niet laten voor 69 roebeltjes heb je een super zachte sweater in handen, waar je overal mee kan komen. Wees er snel bij, want wij voorspellen een hype en dan was je maar beter bij de eersten.
Meer weten over de collectie? Bestellen kan op de site en volg ook zeker Facebook en Instagram.

You May Also Like

De stijlvolle accessoires van EDMUNDS

Ja, het was al een tijdje geleden dat we de bowtie een plaatsje hadden ...

Nike komt met een stylish Air Jordan!

De Air Jordan zal altijd een klassieker zijn en dat is iets wat Nike zeker niet ...

De geweldige sjaals van Thijs Verhaar

Een warme sjaal, in de Belgische winters een onmisbaar item. En ook willen we ...

Hosting door Fraai