Lierac Homme Douche Gel getest

Whatmatters wrijft, smeert en scrubt

Eerlijk, bij Whatmatters staan we vaak wat kritische ten opzichte van ‘gratis’ producten. Als we echter naar eigen goeddunken onze mening mogen ventileren dan is het al een heel ander verhaal. Zo arriveerde via InstaPharma, een online apotheek de Lierac Homme Gel Douche 3 in 1. Een ideaal productje om eens onder handen te nemen!
Nu hebben we in het verleden niet zo’n geweldige ervaringen met producten die ‘alles’ kunnen. Shampoo, douchegel en nog perfect voor het gezicht ook. Wonderen bestaan enkel in sprookjes, nee? Nu heeft Lierac in tegenstelling tot heel wat andere merken wel een reputatie hoog te houden. Het merk gaat niet voor niets al meer dan 40 jaar mee! Bovendien beschikken ze al geruime tijd over een stevig gamma voor mannen, dus misschien maken zij wél een verschil.
Lierac Homme Douche Gel  
SnapseedDe strakke tube oogt alvast aantrekkelijk en we geven het toe, het Whatmatters oog wil ook wat. Bij het openen hadden een sterkere geur verwacht en ook bij het inwrijven is deze niet overheersend, terwijl op de verpakking citrus naar voor wordt geschoven. Wie fan is van een stevige geur kom hier in elk geval niet aan zijn trekken. Maar doet dit afbreuk aan het product?
Na 4 dagen fiks smeren zijn we in elk geval positief. De gel reinigt de huid en maakt de huid zacht. Niet dat we terug een babyvelletje krijgen, maar wel een zachtere huid. Ook de meest gevoelige huidtypes kunnen deze gel zonder probleem gebruiken, terwijl de ginseng voor het vitaliserende effect zorgt. Guarana en VitamineB moeten voor meer strakheid zorgen. Ook ons haar verdraagt de gel, wat geen evidente is en dat zonder vervelende ‘pelletjes’.
Met Skinpower5 , een revitaliserend celcomplex dat bestaat uit 5 mineralen en sporenelementen krijgen de actieve bestanddelen nog een extra boost.
Deze 3 in 1 presteert en voldoet in elk geval heel wat beter dan eerdere producten die we in het verleden hanteerden en vaak is het ook wel handig om niet voor alles een ander tube te moeten meesleuren. Denk maar op reis of na het sporten. Deze Lierac Homme zou dus wel eens tot ons standaard sportpakket kunnen gaan behoren.
Zelf proberen?
Wil je deze gel zelf ontdekken? Dan kan je hiervoor uiteraard op de site van InstaPharma terecht. Bestellen doe je hier. Voor 11,05 euro haal je deze 3 in 1 in huis en onder je douche.
Bij Whatmatters hebben we nog wat extra voor je losgepeuterd. Geef de code WHTMTTRS-D2AL online bij je bestelling in en bestel je minimaal voor 25 euro, dan krijg je nog eens 2,5 euro extra korting.
Het volledige gamma ontdek je op www.instapharma.be.

You May Also Like

Daten met een celebrity? Of toch bijna…

Van weinig zaken hebben we op de Whatmatters redactie spijt. Van het feit dat ...

Scrotox? Botox voor de ballen!

Niet dat we zelf ooit over botox zouden nadenken, maar we hebben er an ...

De ochtendrituelen van succesvolle mensen

Succesvolle mensen beginnen fit aan de dag. Meer nog, heel vaak beginnen ze ook ...

Hosting door Fraai