Larissa de Bruin, Runner-up Miss Benelux met een boodschap!

Zijn wij groene jongens? Hoewel we het misschien wel meer willen zijn, slagen wij er niet genoeg in om ons meer in te zetten voor onze blauwe planeet. Met 50 000 km per jaar op onze teller, rijden we dan ook in onze (vergeef ons) Duitse diesel, volgens de fabrikant, wel zuinig maar volgens ons niet echt proper. Wij vonden het dan ook tijd om voor onze planeet iets terug te doen…niet in de vorm om minder de auto te nemen…dit gaat helaas omwille van de werkverplichtingen niet zo goed, (heeft ook deels te maken dat het openbaar vervoer niet van het niveau is dat je dit als waardig alternatief kan beschouwen), wel om er even bij stil te staan en iemand aan het woord te laten die er wel mee bezig is. Iemand die er goed uitziet en dit gebruikt om tijdens missverkiezingen hier extra aandacht op te vestigen. Om het in één zin te omschrijven…een mooi meisje met nog een mooier doel. Larissa de Bruin vertelt er u alles over!

4

Dag Larissa, vertel eens wat meer over jezelf?

Mijn naam is Larissa de Bruin, 22 jaar en wonend in Rockanje dichtbij Rotterdam, Zuid-Holland. Ik was één van de finalisten Miss Earth Netherlands maar hiervoor heb ik al geparticipeerd aan Miss ECO Nederland en Miss Benelux waar ik 2e ben geworden. Mijn hobby’s zijn sporten, film kijken en knuffelen met mijn konijntjes.
10

Ok, we kunnen er ons iets bij voorstellen en kunnen alleen maar denken aan het feit wij graag een konijntje zouden willen zijn nu…maar ga even verder…hoe lang ben je er al mee bezig?
Ik doe sinds 2013 aan missverkiezingen mee. De reden dat ik hiervoor ben gegaan en geen modellencarrière is simpel. Bij missverkiezingen kan je je uiterlijk en uiteindelijke aandacht inzetten voor een goed doel zoals milieubehoud of oorlogslachtoffers.

9

Nobel…is dit dan een voltijdse dagtaak?
Het is niet echt een dagtaak maar je bent er over het algemeen wel veel mee bezig zodat je toch de aandacht op je gericht houdt en jij zelf ook leert.

 

 

 

Naast ongelooflijk lief zijn (voor de konijntjes) en nobele gedachten deel te nemen aan de missverkiezingen, waar onderscheid je jezelf van anderen? 
Wat ik vaak van mensen hoor is dat ik mezelf onderscheid door mijn spontaniteit, uitstraling en sociale vaardigheden. Dat zijn ook eigenschappen die van belang zijn voor een Miss. Je mag absoluut niet schuw zijn want dan is de aandacht die je erdoor krijgt ook niks voor je, en al zeker niet bij media-aandacht.

5

Zit dit vervat in je levensmotto?
Mijn levensmotto is: ‘Wat je geeft, is wat je krijgt!’…It’s all about karma.

Bam! Bij deze weet iedereen het! Ander vraagje…als Miss of toekomstig Miss is Social Media ondertussen onontbeerlijk geworden. Waarom moeten we net u hierop volgen?
Jullie moeten natuurlijk niks maar als jullie me willen volgen dan is een goede reden om me te volgen, dat ik veel over mijn privéleven post en mensen daar toch vaak geïnteresseerd in zijn. Ook was het denk ik leuk om mij te volgen tijdens mijn #roadtoMissEarth2016.

6
Wij zijn alvast volgers. Is er tussen het knuffelen van konijntjes ook tijd om een man te knuffelen?
Momenteel ben ik single, een man heeft het niet zo makkelijk met mij haha, ik ben best veeleisend…zo vind ik het fijn als een man veel aandacht voor me heeft, attent is, goed verzorgd is en humor heeft.
Eentje die in de watten gelegd wil worden! Terecht! Geef eens wat essentiële tips voor mannen…hoe houd je een ravissante jongedame als u tevreden?
Een goede tip voor de mannen is, wees oprecht geïnteresseerd in een vrouw en luister goed naar wat ze te vertellen heeft. Wie weet vang je hier wel hints uit op, van wat ze graag zou willen (lacht).
7

 

  

 

Naast je uitermate lief engelenkantje…is er ook een duiveltje dat je in zonde doet leven?
Mijn guilty pleasure is echt pizza, veel mensen verbazen zich erover maar ik kan er daar echt wel 2 achter elkaar van op. De beste pizza eet ik dan ook bij pizzeria Agostino in Brielle, een fijn knus tentje en niet al te duur.

1

Twee begot! Het is er inderdaad niet aan te zien…Een allerlaatste vraagje nu…Wat zijn je verdere ambities?
Mijn ambitie was natuurlijk om Miss Earth Nederland te worden en daarna Miss Earth! Met deze titel of titels had ik dan ook graag meer willen doen voor de natuur en hoop dat er als Miss Earth zijnde meer tijd, geld en mogelijkheden zijn om mijn ideeën werkelijkheid te laten worden en dat woorden tot actie kunnen komen als het gaat om milieubehoud en herstel. Helaas ben ik vierde geworden en kan ik niet helemaal mijn stempel drukken. Toch blijven mijn ideeën bruisen en hopelijk kunnen jullie als Whatmatters zijnde een platform bieden waar deze droom toch een stukje werkelijkheid kan worden. Een ander en nieuw doel is om verder te gaan met het modellenwerk en me daarop te focussen. Ik werk nu ook bij mijn vader in een staalgroothandel. Daar doe ik de handel en mijn doel is om daar in te groeien en uiteindelijk het handelsgedeelte eventueel over te nemen

2
 
 We moeten toegeven dat onze ecologische voetafdruk best wel veel beter kan maar als dit al een eerste stap in de goede richting is, willen we er uiteraard aan meewerken! In ieder geval heel veel succes in alles wat je doet en laat je dromen werkelijkheid worden! De motivatie, uitstraling en ambities zijn er dus je hebt allen in huis om het effectief te maken! Willen jullie ook Larissa volgen, of willen jullie ook gewoon meer weten over hoe zij in het leven staat, welke foto’s ze op Social Media post…druk dan als de bliksem op de Like- of Volg-knop op Facebook of Instagram. Niet twijfelen, doen!
3

You May Also Like

Helemaal Brits met Barbour

Je hebt van die fans van stevige winterwandelingen, tripjes in de barre koude of ...

Deze villa is een pareltje waar wij alleen maar van kunnen dromen!

Wat zouden we doen als we een keer het grote geluk hebben en zowaar ...

15.000$ voor een paar witte sneakers…het kan!

U hoort het goed…15.000 dollar om een paar witte, niet eens mooie, schoenen. Het ...

Hosting door Fraai