Knapperd Sar De Wilde heeft haar achternaam niet gestolen!

Ze zeggen wel eens, het leven begint bij 30. Is dit zo? De redactie van Whatmatters heeft ooit de 30e verjaardag ingezet op een memorabel samen georganiseerd feestje in een dansetablissement in Brasschaat. Liters (soms decadent weggespoten) cava (moest het champagne zijn, hadden we er trouwens zonde van gemaakt), vaten vol bier,…één keer in ons leven moesten we toch eens echt lekker zot, er compleet over en wild doen. Symbolisch op het magische getal van 30, zo ook de leeftijd waar de meeste wilde haren verdwijnen. Maar is dat zo? Ondertussen zijn we een vier jaar verder en kunnen we concluderen dat we allebei terug stabiel gesetteld zijn en dat we niet meer de behoefte hebben om dagelijks de bloemmetjes buiten te zetten en (voor de ene al wat meer dan de andere) te plukken. Onder ‘The Boys’ en onze wekelijkse rubriek Wine, Dine & 69 komen we geregeld terug op onze tijd en dan kunnen we niet anders zeggen dan, ja…het leven begon rond de 30. Dit in het achterhoofd gingen we op zoek naar iemand waarmee we onze periode van een paar jaar geleden konden vereenzelvigen. Dit met het enige verschil wij niet de jongens zijn waar je stijl (schjteilj uitgesproken), van ‘achterover’ valt en wij nu wel iemand zochten die mag gezien worden…het oog wil ook wat, nietwaar? Sarah, Sar voor de vrienden, De Wilde…en of er enige waarheid in de achternaam zit, komen we direct te weten…
Credits: Ronny Rouffa
Credits: Ronny Rouffa
Hey Sarah, of mogen we Sar zeggen? Stel je eens even kort voor?
Mijn naam is Sarah De Wilde maar iedereen noemt me gewoon Sar, van Sarah’s zijn er al genoeg op de wereld… Ik ben woonachtig te Merelbeke nabij Gent.. 30 jaar jong en werk als bediende. Op zaterdagnacht kan je me terug vinden als barvrouw in discotheek club 54 te Oedelem. Hierbij kan je wel veronderstellen dat ik een energieke, enthousiaste en positieve persoon ben die graag onder de mensen vertoef…
 
Credits: Alex Caestecker
Credits: Alex Caestecker
En zo komt het dat wij u met ons kunnen vereenzelvigen…daarnaast fitness je ook vaak en doe je ook wat modellenwerk, nietwaar?
Mijn allergrootste fun is tijd spenderen in de fitness… Ik blijf graag in shape en het blijft steeds een uitdaging om grenzen te verleggen…Hierbij pik ik ook af en toe een shoot mee en dit ook een leuk onderdeel uit mijn leven. De kleding, schoenen, make-up, juwelen zijn altijd superleuk om samen te stellen en ben daar meestal ook wel even mee bezig. Die tijd steek ik er maar al te graag in. Mijn auto steekt dan ook vol vrouwenstuff wanneer er een shoot gepland is.
 
Credits: Ronny Rouffa
Credits: Ronny Rouffa
We kunnen er ons iets bij voorstellen…waarom ben je er uiteindelijk mee begonnen?
Ik ben begonnen met modellenwerk door een kennis die mij voorstelde om eens samen te werken. Ik hou wel van uitdagingen en spanning. Dus dacht ik waarom niet? Al snel vond ik mijn weg hierin. Het is gewoon superleuk om te doen en je ziet jezelf eens op een andere manier. Het is ook leuk om nieuwe locaties te zoeken en daar iets leuks mee uit te werken. Fitness heb ik een jaar of 2 ontdekt. Daarvoor heb ik ook dansschool, buikdansen en kickboksen gedaan. Dus sport heb ik wel gedaan… Ik ben te energiek om stil te zitten.
Credits: Fred Loosen
Credits: Fred Loosen
 
Waarom kiezen mensen u om mee samen te werken? Verkoop je eens? 
Ik ben een heel positief persoon, ik maak heel graag plezier. Eerlijkheid is voor mij één van de belangrijkste aspecten. Een luisterend oor kan ik ook altijd bieden en ik zal zorgzaam zijn voor mijn naasten. Mensen weten altijd wat ze aan me hebben. Uiterlijk vallen men ogen het meeste op en men booty blijkbaar wat ik helemaal niet erg vind.
 
Credits: Fred Loosen
Credits: Fred Loosen
Ons keurend oog zegt ons dat dit helemaal klopt! Ander vraagje, heb je een persoonlijke quote?
Mijn favoriete quote is: “Love her but leave her wild”. Bij deze men achternaam niet gestolen en zo kent iedereen me wel.
 
Credits: Alex Caestecker
Credits: Alex Caestecker
 Sociale Media is voor modellen een ware must. Waarom moeten we je hierop volgen?
Omdat ik via Instagram, Snapchat en Facebook positieve vibes wil doorgeven. En op fitnessgebied ook misschien een soort van “voorbeeld” kan zijn voor anderen en medepatienten met ziekte van Crohn… Ook met een ziekte kan je genieten en dromen najagen, niks is onmogelijk!
 
Helemaal correct! Een persoonlijk vraagje…is er een liefde in je leven?
Ik ben vrijgezel. Voor mij moet er wel een directe klik zijn van het begin af aan. Een grappig persoon waarmee ik zot kan doen en die toekomstgericht is. Iemand die stevig in zijn schoenen staat! Mag zelfs wat dominant zijn om mijn pittig karakter wat in te tomen! Qua uiterlijk is een groot, gespierd persoon altijd welkom. Tattoo’s is ook altijd meegenomen maar niet per se nodig.
 
Credits: Johan Chiers
Credits: Johan Chiers
Wij zijn bang van naalden en gespierd kan je ons ook niet echt noemen…maar waarschijnlijk zit je mailbox toch overvol! Geef eens wat essentiële tips voor onze getatoeëerde en gespierde mannen?
Materiële dingen zijn leuk om te krijgen maar imponeert mij niet. Als de man een vrouw haar ziel kan voeden is dit zoveel meer waard! Daarmee bedoel ik trouw, oprechtheid, eerlijkheid, fun samen, diepgaande gesprekken en respect. Zo ontstaat er een vorm van gerustheid!

Credits: Fred Loosen
Credits: Fred Loosen

Na de liefde…de zonde…en dan graag ineens je grootste!
Zoetigheden zijn mijn grootste zonde: koekjes, snoepjes, lekker eten! Een lekkere cocktail zal ik ook geen nee tegen zeggen. Graag plaats ik wel een dansje en ben hiervoor wel te vinden in Bocca of club Exo…Bij goed weertje is naar Strantwerpen of een dagje aan de kust. Een gezellige avond met vrienden kan ook. We zien wel waar we belanden, het leven is nu eenmaal improviseren… Nog zo leuk!

 
Onze tijd zit er bijna op…een allerlaatste vraag…Wat zijn je verdere ambities?
In de toekomst kijken doe ik niet! Wat niet wil zeggen dat ik geen doelen heb. Maar het belangrijkste is voor mij elke dag opstaan, een leuke dag hebben met de mensen rondom mij. Deze zijn de meerwaarde! Gezondheid is voor mij ook zeer belangrijk en daarnaast nog verder trainen en wat leuke shoots doen. Wie weet met tijd een leuke man naast mijn zijde. Laat het ons hopen!
 
Credits: Ronny Rouffa
Credits: Ronny Rouffa
Ongetwijfeld dat dit gaat gebeuren! Wie wel er nu geen knappe, energieke, toffe en euh, wilde verschijning naast zich hebben zitten, lopen, liggen,…In iedere geval heel veel succes in alles wat je doet en bedankt voor dit supertoffe gesprek! Wensen jullie deze knapperd ook te volgen? Begeleid uw vinger naar de volg- of like-knop op Instagram of Facebook en geniet van dit ravissante wildebrasje…geloof ons, de moeite waard!
 
Credits: Ronny Rouffa
Credits: Ronny Rouffa

You May Also Like

Topfavoriete Gouden Pump nu al bekend: Sevgi Kankotan!

Alles kunnen we van elkaar verdragen op onze redactie. Twee handen op dezelfde buik, ...

Prettig Exotisch…Fabiola Aguilera

Vandaag dansen we op onze redactie de Lambada. We hebben een ferm exotisch en ...

Dit is de nieuwe film met Astrid Bryan, euh Coppens!

Het gaat Astrid Coppens opnieuw voor de wind…zij het op professioneel en relationeel vlak ...

Hosting door Fraai