Kip & Wafels: de nieuwe NIKE SB DUNK

Sneakers je hebt ze in alle mogelijke vormen en maten en bij Whatmatters zijn we er gek van! Zeker als Nike dan ook nog een sneaker lanceert met wafelpatroon, als rechtgeaarde Belgen en smulpapen kunnen we dit natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Zonder dat we hier gaan uitweiden over Nero strips en dergelijk toestanden: het gaat hier om een wel heel puike sneaker!


Het gaat om de NIKE SB DUNK Premium Waffle. Maar waarom in hemelsnaam die naam? Volgens de geruchtenmolen zouden heel wat Amerikaanse NBA-profs geregeld kip met wafels binnenspelen, vandaar de naam. Jammer genoeg zat Pieter Loridon in Ibiza, waardoor we dit niet geverifieerd hebben gekregen, dus laten we maar aannemen dat het waar is.
De sneaker bestaat in elk geval uit:

  • Een premium geweven wafelpatroon op het bovenwerk
  • Rubberen flexibele SB Dunk buitenzolen
  • Zoom Air demping
  • Een stroperige Woosh, om duimen en vingers bij af te likken
  • Illustratie van kip en wafels op de binnenzolen

Hoe verzinnen ze het?
nike-sb-dunk-high-chicken-and-waffles-2Wij zijn in elk geval fan! Deze sneakers zijn voor 110 roebeltjes de jouwe en vallen hier te bestellen. Begint iemand spontaan aan je schoenen te likken, rustig laten doen, sommigen zullen niet kunnen weerstaan. Enjoy!

You May Also Like

Nieuw spectaculair car event in Nieuwpoort

Als er een motor inzit heeft het onze interesse, dus tegen een nieuw auto ...

De whisky adventskalender

Kalenders zijn niet echt meer van deze tijd, we weten het. Maar mogen we ...

No-nonsense Finse Fashion

Soms mag het er al eens wat ruwer aan toe gaan. Niet dat we ...

Hosting door Fraai