HUGO, is een lefgozertje

Dat HUGO een baasje is (sorry voor het flauwe mopje, nvdr.) dat weten we bij Whatmatters al langer. Voor een avondje strak in het pak vind je altijd wel wat in de ruime collectie van Hugo Boss. Sober, strak en zonder al te veel franjes, nee, soms moet je er helemaal niet bij lopen als een kleurboek.
006_HUGO_Suit_Your_WayVoor hun laatste reclamecampagne wisten de jongens rotsduiker David Colturi te strikken. De flukse kerel die van rotsen springt zoals wij de trap nemen, doet dit voortaan in een strak zwart pak uit de SUPERBLACK collectie. Of zou het toch éénmalig zijn?
Soit, met een sierlijke duik kiest hij in elk geval het ruime sop om het dynamische, stoere van het pak te onderstrepen. We zien het onszelf ook nog doen na een beschonken avondje, al zal dat dan eerder in het Willemdok zijn dan in Malta.
001_HUGO_Suit_Your_WayEn het pak? Met een innovatieve snit en slim-fit zit dat als gegoten. Een pak dat je eender wanneer kan aantrekken en echt diep zwart is. Laat het blauwe dus voor minimaal één keertje in de kast hangen en kies eens voor Superblack.
Al voor 599 roebeltjes zit je strak in het pak. Uiteraard kan je het pak online bestellen op www.hugoboss.com of ga eens inspiratie opdoen bij Hugo Boss Store in Antwerpen of Brussel.
Alles weten over de campagne of het pak? Dat kan hier.
De campagne bekijk je hier.
Facebook / Instagram

You May Also Like

Astrid moedigt Rode Duivels aan in eigen voetbaltenue

Het hoeft niet altijd een Hazard, De Bruyne, Mertens of Lukaku te zijn… Nope, ...

Karl Lagerfelds vijf meest opmerkelijkste uitspraken…

RIP Karl… Karl is niet meer, de extravagante iconische couturier en bezieler van onder ...

Girl Next Door: Hannelore Bongaerts

De keren dat de redactie de grens van Antwerpen en Limburg overschrijden is niet ...

Hosting door Fraai