Heren dragen de schort!

Terwijl Jens zich veelvuldig ontpopt tot ware keukenprins, is dat deel van de woning voor mij eerder een no-go zone. Zelfs het bakken van een ei is al een opgave waar ik me simpelweg niet aan waag. Enkel de koelkast openen en daar een flesje bubbels uit toveren lukt soepel en vlot. Prioriteiten stellen in het leven en je kwaliteiten kennen.

Het perfecte cadeau voor keukenhelden 

13383374_10154346722189113_646135465_oDe zwart lederen keukenschort Niyona, die EXCLUSIEF te verkrijgen is bij LECHAPERONunlimited is dan ook eerder het perfecte vaderdag cadeau voor mijn coll13389207_10154346724929113_1209322821_oega op de Whatmatters redactie. Uiteraard beschermt dit pareltje je tegen vervelende spetters bij het uit de handen laten glippen van het blik tomatensaus, maar ook buiten de keuken kan je er zonder blozen mee voor de dag komen. Het gaat hier om een kunstwerkje, handgemaakt in België. Misschien moet ik het dan toch maar eens overwegen …

Het bedrijf Niyona is in 2010 ontsproten uit de kokers van Nina Bodenhorst & Jonathan Wieme. De 2 vullen en voelen mekaar naadloos aan en dat uit zich in een fijne collectie innovatieve lederwaren, waar de passie van af spat en die technisch ook nog eens perfect in mekaar zitten.

Maar nu terug naar de keuken en meer bepaald de lederen schort waar Jens perfect zijn kookkunsten in zou kunnen botvieren. Het gebruikte ‘full grain’ leer is van een bijzondere kwaliteit, bevat nog de oneffenheden die het authentiek maken en gaat jaren mee. Bovendien, niet onbelangrijk in de keuken, is het leder ook ademend, waardoor je minder snel nat in het zweet staat. Handig als je een half rund op het aanrecht aan het uitbenen bent. Kortom, jaren plezier gegarandeerd!

Handmade in Belgium 

De volledig handgemaakte schort is verkrijgbaar in 2 maten (medium/large), komt met een potje ledervet (uitsluitend te gebruiken in de keuken) en kan ook nog een gepersonaliseerd worden met je initialen. Als dat geen leuk cadeautje is en wat anders dan de sokken en das, dan weet ik het ook niet meer. Jens, waar blijft die uitnodiging?

Deze schort is voor 266 roebeltjes de jouwe en valt exclusief te bestellen bij LECHAPERONunlimited. Deze  shop heeft nog heel wat meer leuke en exclusieve spulletjes. Ze geloven er sterk in het ‘slow shopping’ concept en producten met een verhaal. Vicky Janssen, de bezielster, gaat dan ook op zoek naar tijdloze en duurzame producten en mikt op een cliënteel dat ‘bewuster’ aankoopt. Op www.lechaperonunlimited.com vind je dan ook exclusieve creaties van bekende en minder bekende ontwerpers. Je leest er hun verhalen en persoonlijke portretten en geeft zo je aankoop nog meer waarde. Een aanrader!

We zouden Whatmatters niet zijn, als we voor onze lezers niet extra’s konden doen. Met de code LCforWM krijgen de eerste 5 kopers een fijne korting van 10%, met de groeten van Whatmatters. Bestellen die schort, je kan hem overigens ook gewoon cadeau doen aan je vrouw/vriendin/bijslaapje.

You May Also Like

Morning Recovery Drink l NOOIT meer katers!

Nee, we lijden niet aan geheugenverlies. Ja, we weten dat we er al over ...

De nieuwe AIR Jordan 32

Hoewel ik geen meter hoog kan springen was de mythische Michael Jordan één van ...

County of Milan: je eerste fashion stappen

Heel af en toe kan je ons wel eens spotten op een modeshow, meestal ...

Hosting door Fraai