Heerlijk decadent!

We geven het toe, elke reden is goed om een flesje te poppen bij Whatmatters. Onze 800ste volger, onze eerste reactie of een babe die het door onze publicatie tot Miss Radijs schopt, het is sowieso alle dagen feest op de redactie. Aangezien de grote champagnehuizen het spoor blijkbaar bijster zijn naar onze redactie loft, gaan we geregeld nog zelf op zoek naar nieuwe ontdekkingen, en met succes!

12795478_789444647852932_8614811163972476639_n 
Le Couchon, pretendeert passie en decadentie samen te brengen, en we geven het toe, dat triggerde ons. Toevallig zijn dat 2 woorden die perfect matchen met het DNA van Whatmatters.
13179183_821070228023707_1245408544772811746_nDe Prosecco Rosé van het Belgische merk Le Couchon is van beide doordrongen en dat weten onze papillen wel te smaken. Decadente feesten, uitbundige soirées, alles is mogelijk, wij geven alvast mee dat wij altijd kunnen!
Dit decadente drankje is dan ook niet toevallig ontsproten aan het brein van modeontwerper Yvan Berthels, die eerder ook al extravagante poefs op de markt
bracht voor de betere clubs en bars. Ideaal om even op te verpozen na het 7de glas Prosecco, of hoe beide mekaar perfect kunnen aanvullen.
Een prachtige stijlvolle fles met vlinder in de afbeelding maakt het geheel compleet en zorgt ervoor dat je met stijl deze fles kan bovenhalen. Verkrijgbaar in brut of rosé vind je vast wat naar je smaak.
De fles is verkrijgbaar bij de betere drankenhandel, in clubs en trendsettende restaurants.

Le Couchon Brut Prosecco DOC

Productbrut-1Enkel de eerste selectie van de Glera druiven wordt weerhouden voor de productie van Le Couchon en geeft deze prosecco haar frisse aroma’s. De extra zorg en kwaliteit komt ook tot uiting door de fijne perlage van deze drank, een lust voor het oog en zachte prikkeling op de tong. Verder wordt de Brut Prosecco van Le Couchon gekenmerkt door een lichte strogele kleur, een rijk en geurig bouquet en een delicate droge smaak met een licht aromatische maar aangenaam bittere ondertoon.
Le Couchon Rosé Extra Dry
ProductroseLe Couchon Rosé is een semi-droge mousserende wijn. Een delicate en elegant mousserende wijn uit een blend van drie druivensoorten (Glera, Pinot Nero et Rabioso), met een briljante lichtroze kleur en een fijn aanhoudend perlage. Le Couchon Rosé heeft een subtiele fruitige geur, met een boeket van rozen en kleine bosvruchten waaronder aardbei of framboos.
 
Alle info op www.lecouchon.com en ook op Facebook.

You May Also Like

Cobra Art opent een exclusieve brandstore in Amsterdam!

Is Cobra Art je bekend? Nee? Dan heb je al heel wat mooie foto’s ...

Topfotograaf Henk van Cauwenbergh verkent opnieuw Parijs

Wereldbekende fotografen uit ons kleine landje, ze lopen niet dik. Een uitzondering? Henk van ...

Corona brengt bier met THC op de markt!

Voor alle duidelijkheid…hoewel ze ons soms betichten van coke te hebben gesnoven (wegens gevat ...

Hosting door Fraai