Hanne Ghys en het verhaal van dat ene Facebookberichtje…

Social Media…voor sommigen een pest, voor anderen een levensnoodzakelijk kwaad, voor curieuzeneuzemosterdpotten een bron van nieuwsgierigheid, voor nog anderen een bron van inkomsten en dan zijn er ook nog die het gewoon tof vinden en er plezier uit halen. Iedereen herkent zich wel in één of andere vorm. Wie van ons heeft dan ook niet een oud-klasgenoot op Facebook en vindt het tof om te zien hoe die zijn leven nu, jaren nadat je hem of haar misschien wel hebt gezien, in elkaar zit? Wat als die oude knappe klasgenoot bijklust als model en je prompt een berichtje stuurt met de fijne opmerking dat je misschien ook wel potentieel als model bezit? Dan kan je twee dingen doen…het verlegen weglachen en danken voor het compliment of er gewoon spontaan, gedreven en met een zekere nieuwsgierigheid naar een eerste shoot gaan…dit is dan ook een beetje het verhaal achter deze knappe meid…Hanne Ghys, een model waarmee wij vandaag een toffe babbel hebben!
image10
Hoi Hanne, vertel eens kort wie je bent en omschrijf jezelf eens in drie woorden?
Hi! Ik ben Hanne Ghys, 21 jaar en ik studeer KMO management. Als je mij zou moeten omschrijven in 3 woorden?  Spontaan, gedreven en nieuwsgierig ! ☺
image9
Spontaan en snel was je antwoord wel! Hoe lang ben je al model of waarmee ben je dagdagelijks bezig?
Ik ben bijna 2 jaar bezig met mijn modellencarrière, deze is zeer spontaan en zelfs een beetje impulsief begonnen. Aangezien ik zeer gedreven ben en voor mezelf doelen heb opgesteld kan ik nu wel zeggen dat ik al heel toffe dingen heb mogen uitwerken samen met geweldige mensen! Uiteraard komen er telkens nieuwe doelen bij, haha. Buiten model zijn ben ik ook veel bezig met sport en fashion. Op de hoogte blijven van de laatste trends, heerlijk gewoon!
image8
Vinden wij ook heerlijk! Vertel eens, waarom ben je begonnen als model?
Een oud klasgenootje (deed toen zelf ook modellenwerk) sprak me op een dag aan op Facebook. Hij zei me dat ik echt eens een testshoot moest doen omdat hij wel “iets” in mij zag. Zo ben ik er een beetje ingerold. De shoots vielen enorm goed mee en ik werd al snel doorverwezen naar andere fotografen.
Van je klasgenootjes moet je het hebben…wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Mijn sterkste eigenschap is denk ik wel mijn koppigheid/gedrevenheid. Als ik iets in mijn hoofd haal, zal het ook gebeuren. Dankzij deze ingesteldheid heb ik echt al veel bereikt.
Mooi zo! Zit dit ook vervat in je levensmotto?
‘Twijfel niet en wees gewoon jezelf !”
 
13457621_594158060763532_287925451_n
image6
Als we tussen de regels lezen dus wel! Uiteraard is Social Media voor u belangrijk. Waarom moeten we je hierop volgen?
Ik probeer zoveel mogelijk leuke dingen te delen op Social Media: ‘behind the scenes’-foto’s, filmpjes, mijn modellenwerk, quotes, …
Een persoonlijk vraagje, wat moet een man doen om jou te verleiden ?
Wat een man moet hebben? Een zeer verzorgd voorkomen, intelligentie, goed kunnen praten, humor, ambitie,…maar het moet vooral iemand zijn waar je volledig jezelf bij kan zijn.
image5
 
 
Welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen zeker meegeven?
Respect en aandacht. Ik denk dat alle vrouwen dat wel weten te appreciëren.
image2
Uiteraard, maar dit geldt ook omgekeerd! De Favo-vraagjes nu…Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ontdek heel graag nieuwe uitgaansplaatsjes, restaurantjes, clubs,… Ik vind Hasselt een enorm gezellige stad, maar ik ga ook graag naar Antwerpen/Brussel/…
We kunnen je dus overal een beetje terugvinden! Heb je een zonde?
Mijn favoriete zonde is uiteraard….(veel te veel) chocolade!
image4


 
 
Haha, niet bijster origineel want het topantwoord in deze rubriek…Een allerlaatste vraag…wat zijn je ambities naar de toekomst toe?
Mijn ambitie is om uiteraard volgend jaar af te studeren en aan de slag gaan in de sales. Ik heb veel ambities op professioneel vlak.
13434295_594158044096867_2101607901_n
Ambities zijn er om in te slagen! Heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor dit leuke interview! Ben je een HR-manager of een ambitieuze CEO en zoek je een ravissante, gedreven en soms koppige collega voor in de ‘sales’… of wil je haar als model en shoot? Denk dan alvast even aan deze heerlijk spontane en mooie meid en mail als de bliksem naar modelhanneghys@hotmail.com ! Anderen die graag meer weten en deze knapperd willen volgen, kunnen terecht op haar Instagramaccount. Zeker de moeite waard! Hop Hop…jullie moesten al aan het volgen zijn!
13453920_594158047430200_156845437_nMet dank aan en Credits foto’s door:
Gunther Frans
Céline Andrea
Neil Snape
Pieter Vandeur
Antoine Deroy
Ellen Bolckmans

You May Also Like

Amsterdam, Milaan,… What's next Ella Manrho?

Het was alweer een paar weken, en dus veel te lang, geleden dat we ...

Must do Lapland: Slapen in Game of Thrones-ijshotel.

Eerder deze week brachten we al redelijk slecht nieuws met de aankondiging dat de ...

Dag GSM, Welkom Humor…ingrediënten om knapperd Sarah Georgopalis te doen smelten!

We moeten er wat voor over hebben bij Whatmatters om mooie dames te ‘mogen’ ...

Hosting door Fraai