Girl Next Door: Lauren Goossens

12
Credits: Natasja Mosterman

Een Girl Next Door…het meisje van de buren, die toffe griet uit de wijk, de knapperd van de camping, die ravissante verschijning aan het zwembad, die leuke weekendwerk bij de bakker,…kortom die ‘Girl’ waar je telkens weer stiekem naar kijkt en hoopt elke keer weer een glimp van op te vangen op de uitgezochte plaatsen waar je zelf de meeste kans acht ze tegen te komen en zelf de aandacht probeert op te eisen…we kennen het allemaal. Eén van de redactieleden is zelfs zo aan zijn huidig lief geraakt toen hij na dagen gluren en begluurd worden aan een zwembad in het mondaine St-Tropez eindelijk de verlegen knikjes eindelijk omzette in een gesprek met…de mama…stiekemerd hij was een goede indruk nalatend werd het dan ook een koud kunstje om de rest nadien in te palmen…Ok, het klinkt fout maar het is zijn meest meesterlijke move ooit en hij leefde nog lang en gelukkig…Soit…we hebben het vandaag niet over onze redacteur, wél over een knappe meid die in de finale van Miss Fashion is geraakt…en dat is geen toeval, laat dat duidelijk zijn! Een introductie…

14
Dag Lauren, vertel eens even kort wie je bent?
Hallo, mijn naam is Lauren Goossens, 20 jaar en woon in Weerde. Ik werk momenteel als hostess bij Charmies en presenteer/promoot parfums in verschillende winkels in België. In september begin ik terug aan mijn studies, maar wat weet ik nog niet. In mijn vrije tijd poseer ik graag als model voor studenten fotografie of amateur fotografen die graag willen bijleren. Het is een absolute passie voor me dus ik zou  zelf nooit geld aan fotoshoots uitgeven. Sinds kort mag ik ook defileren voor studenten die mode studeren, wat voor mij een absolute eer is. Ook heb ik onlangs meegedaan aan miss verkiezing, Miss Fashion, waar ik me nu trots finaliste mag noemen.

 

 

Tof en proficiat alvast! Hoe lang ben je er al mee bezig?
Ik werk al een jaar als hostess, maar de eerste keer dat ik voor een student mocht poseren was rond mijn 15 jaar denk ik.

Waarom ben je ermee begonnen?
Al van toen ik klein was verzamelde ik foto’s uit tijdschriften van modellen. Het groeide uit tot een droom waar ik nu volop aan het werken ben. Ook keek ik vaak naar YouTube filmpjes van The Victoria’s Secret Angels of America’s Next Topmodel.

5

Sinds we een vriendin hebben zijn we gestopt met het uitknippen van VS-Angels! Maar vertel gerust verder, wat zijn je persoonlijke eigenschappen? Waarmee onderscheid je je van anderen?
Tgoh, ik denk dat ik echt een persoon ben die zichzelf blijft. Ik hou van eten en proeven van het leven, dus echt op het ‘modellenmaatje’ letten doe ik niet. Ik ben superavontuurlijk en zoek altijd wel nieuwe ervaringen om op te doen. Ik heb zelfs al als vuilnisvrouw gewerkt op Tomorrowland en beleefde echt de tijd van mijn leven. Ik ben een levensgenieter en zou mijn hele leven lang op een eiland met mijn tentje kunnen gaan wonen. Mijn allergrootste wens is de wereld ontdekken, waar ik mensen kan ontmoeten en plezier hebben. Ik ben ook een eerlijk persoon, ik kan absoluut niet tegen mensen die liegen. Kom op, wat heb je te verliezen? Een zeer grote eigenschap van mezelf is dat ik een mega fan ben van de filmwereld. De cinema is mijn tweede thuis. En dan bedoel ik niet de romantische films, maar echte actie en science- fiction films. Love it! Zelf schrijf ik ook al sinds mijn twaalfde en probeer ik één van de meest gekke verhalen ooit te realiseren.

9

 

 

Ok, als je ooit figuranten nodig hebt, wij zijn ondertussen PRO’s! Iets anders…wat is je favoriete quote?
Hmmm, ik denk dat ik dan voor een quote ga uit de film interstellar van Christopher Nolan. Een echte aanrader als je het nog niet gezien hebt. ‘Do not go gentle into that good night. Rage, rage against the dying of the light.’ Ik vang het op als: Je moet je leven leven, voor het te laat is. Want de tijd gaat zo snel…

6

Klopt helemaal! Waarom moeten we je volgen op de social media?
Om mijn avontuur te volgen naar de toekomst. Een grote vraagteken die steeds wordt aangevuld door nieuwigheden.

Ook wij zijn benieuwd en volgen je nauwgezet! Een persoonlijk vraagje nu…heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Verliefd zijn. Dat is echt het belangrijkste…Ik heb een vriend (nog steeds mijn allereerste liefde), al bijna 4 jaar, en ik weet niet wat ik met mijn hartje zou moeten doen als ik hem niet had. Ik trek mijn wereldje voor hem open en hij de zijne. Hij laat ook zien dat hij fier op mij is en geeft me vaak complimentjes, wat me altijd opnieuw gelukkig maakt.

3

Kijk eens aan…hoe schattig…heb je trouwens nog essentiële tips voor mannen? Wat wil je hen nog meegeven?
Be you! Probeer niet te veranderen omdat iemand het vraagt of omdat je wil opvallen voor dat ene hartendiefje. Blijf jezelf, en wees gelukkig. Het is echt belangrijk om jezelf te vertrouwen, en ook al is dat niet zo gemakkelijk, ‘There is always a way out’.

Nemen we zeker mee! De Favovraagjes nu! Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ga niet graag uit in discotheken. Ik ben meer voor jeugdhuizen of gezellig iets drinken op café. Ik ga zeer graag een kriek drinken in de Prof Mechelen om daarna een goede spaghetti bolognaise te gaan eten in de Friends aan de overkant. En mijn favoriete plek? Dat is op de camping van een festival, als de zon hoog staat en we bierpongen met wodka omdat we een luchtpomp voor de matrassen uitwisselen. Daar leer ik altijd nieuwe mensen van over de hele wereld kennen. Toppie !

4

Ok…beerpong, luchtmatrassen…we kunnen ons er al iets levendig bij voorstellen! Een allerlaatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik laat het op mij afkomen. Met Miss fashion zou mijn leven voorgoed kunnen veranderen! Maar dat heb ik ook dankzij Facebook die altijd zorgt dat ik in contact kom met nieuwe fotografen en studenten die mij voor hun lens willen of in hun nieuwe collectie. Ik kijk er alvast naar uit. ‘Whatever you are, be a good one!’

7
Voilà…een mooie om mee af te sluiten! Bedankt en alvast heel veel succes met je avontuur bij Miss Fashion, je dromen, je misschien ooit wel verfilmd verhaal, studies,…en alles wat op je afkomt! Wensen jullie mannen ook meer te weten te komen van deze knappe creatieveling, volg dan zeker haar levensverhaal op Facebook en Instagram! Doen!
1

You May Also Like

Shop het ethische de la COMMUNE

Een ethische mannenmerk? Nee, veel zijn er niet. We gaan het dan ook maar ...

Een geweldige collectie sneakers van Android Homme

Toen we op Sneaker Scout aan het struinen waren – ja we moeten ergens ...

VIER: de streetwear & sneaker referentie

Waarom we bij Whatmatters zo lang gewacht hebben om misschien wel het populairste streetwear ...

Hosting door Fraai