Girl Next Door: Bo Hulst

We fronsten de wenkbrauwen op onze redactie. Er werd ons ingefluisterd dat we eens tot in Zerkegem moest rijden. Zerkegem begot. Ondanks onze aardrijkskundige kennis normaal van het niveau is waar je op een plaatselijke quiz extra punten kunt scoren moesten we tot onze eigen schaamte vaststellen dat we hierover nog nooit hadden gehoord. Gelukkig bestaat er iets als Google Maps en met één druk op de knop, (we liegen, 9 letters en een muisklik nvdr), zagen we dat deze gemeente ergens tussen Brugge, Oostende en Torhout moest liggen. Daar aangekomen deden we een korte rondvraag wie wel eens het mooiste meisje van het dorp kon zijn. Iedereen, zonder uitzondering, had het over die meid die sinds januari op ‘Gouden Pumps’ loopt. Fashion addicts wij zijn herkennen we de rode zolen onder de naam ‘Louboutin’ en het merk waar ons lief maar blijft over zagen. Op zoek naar de Gouden Pump dus, de enige wedstrijd die wat ons betreft enige waarde had tijdens de uitreiking van de Gouden Schoen 2015, oftewel de beste voetballer in onze Belgische competitie. Niet veel later zagen we door de straten van Zerkegem iets blinken in de eerste zomerzon…we zagen onze kans schoon en voelden deze ravissante Girl Next Door even aan de tand…een portret.
Bo Hulst
Hallo mooie meid met knappe pumps, vertel ons eens even wie je bent?
Mijn naam is Bo Hulst, ik ben 20 jaar oud en woon in Zerkegem bij mijn ouders.

Henk van Cauwenbergh 1
Credits: Henk van Cauwenbergh

Van waar zouden we je kunnen kennen?
Je kent mij misschien nog wel van “de gouden pump” maar please call me the girl next door 😉
Deal! of mogen we ook Bo zeggen? Omschrijf jezelf eens in drie woorden?
Ik ben een hele simpele meid en geniet van de kleine dingen in het leven maar als ik mijzelf dan toch in 3 woorden mag omschrijven zie me maar als een spontane, sociale en goedlachse meid!
 
Waar ben je dagdagelijks zoal mee bezig?
Ik zal je mijn wekelijkse bezigheid vertellen! Ik werk 5 van de 7 dagen in een kledingzaak van familie, soms werk ik af en toe  in een café in mijn thuisstreek. Ik hou dan nog 1 dag over voor mezelf. Nu en dan heb ik ook eens een modellenopdracht.
Reis Rhodos 
We hadden niet anders verwacht! Wat zijn je persoonlijke eigenschappen waar je je onderscheidt van anderen?
Zoals ik al eerder zei, spontaan, sociaal en goedlachs. Waar ik mij wel bij onderscheid zijn mijn familie en vrienden! Daar vind je er geen meerdere van. Zie ze maar als één uit de duizend!
Moh kijk! Dat spontane, sociale en goedlachse…Zit dat ook in je favoriete quote vervat?
‘Just love yourself for who you are!
 
Henk van Cauwenbergh 2
Credits: Henk van Cauwenbergh

 
 
 
 Een mooie! Als je de ‘Gouden Pump’ hebt gewonnen, heb je dus ook een vriend die een begenadigd voetballer moet zijn? 
Ja, ik heb een vriend en wat voor één!! Zijn naam is Nikola Storm , 21 jaar. Zou het fout zijn als ik zeg dat hij de mannelijke versie is van mijn karakter? Want oh ja, dat is hij zeker! Hij heeft mij niet verleid of behaagt…het zat hem in de kleine dingen zoals de manier waarop we kunnen praten of hoe hij mij altijd aan het lachen krijgt, steunt etc… Zijn interesses zijn mijn interesses geworden en zo leren we elke dag bij van elkaar. Hij is mijn dagboek, beste vriend en vooral mijn steun en toeverlaat.
Reis Rhodos (2)
Wedstrijd Zulte Waregem
 
 
 
 
 
 
Kan niet anders dan een geweldig toffe gast zijn! Heb je tips voor onze mannen om ook die toffe gast voor een vrouw te zijn?
Just do you! Wees jezelf. Niets beter dan iemand die je neemt voor wie of wat je bent!
Filip Moerman (1)
Credits: Filip Moerman

Ga je graag uit? En wat zijn je favoriete plekjes voor een hapje en een stapje?
Ik ben niet echt dat type. Geef mij maar ‘late night talks’ thuis met een glas wijn of een avondje gezelschapsspellen met de familie. Al zeg ik geen neen tegen een uitstapje naar de sushibar!
Dany Peleman
Credits: Dany Peleman

Je bent nog jong dus heb je onwaarschijnlijk nog veel ambities. Welke?
Mijn ambitie? Gelukkig zijn!!!! Dat is het voornaamste!
En volgens ons ben je dit al! Houden zo! Verder nog heel veel succes in alles wat je nog doet en onderneemt! Bedankt voor deze korte toffe babbel! Sluiten jullie ook deze ‘Gouden Pump’ in de armen? Volg deze knapperd dan snel op Instagram en Facebook! Zeker doen!
Aftrap Zulte Waregem
Credits: Bo Hulst/Aftrap bij Zulte Waregem

 

You May Also Like

Girl Next Door: Marlies Zoons

Girl Next Door…het is al eventjes geleden dat we nog eens in een buurt ...

Girl Next Door: Tess Homann

Wie wil dit knap ding niet als buurmeisje? Die schattige zomersproetjes, uitgesproken fijne schoonheidsvlekjes, ...

Girl Next Door: Elke Jordens

Het mocht wat meer zijn vandaag. We trokken naar Diepenbeek, een residentiële gemeente midden ...

Hosting door Fraai