Foto's just around the corner

Mijn zoon kan het eigenlijk niet beter samenvatten. ‘Je hebt kunst en je hebt Kunst met een grote K, pappa.’ Een fijnproever net zoals zijn vader dus. Met mijn artistieke genen wacht ook hem een grote toekomst, daar ben ik zeker van. Ongetwijfeld kan hij later ook de pareltjes van YellowKorner appreciëren.

Het concept van YellowKorner?

12508838_1033714730024919_4698609668038961581_nKwalitatieve foto’s van topfotografen betaalbaar maken voor iedereen. YellowKorner drukt liever wat meer exemplaren om deze tegen een schappelijke prijs op de markt te brengen, dan dat ze de prijs kunstmatig hoog houden. Dat weten we bij Whatmatters wel te appreciëren! Want kwalitatieve foto’s kosten vaak een fortuin. 

Topkwaliteit voor een prijsje

Alle foto’s worden in de hoogste kwaliteit gedrukt, genummerd en van een echtheidscertificaat voorzien, je koopt dus geen kat in de zak. Vaak is de foto ook nog eens verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat deze perfect in je interieur past. Bloot, landschappen of stedelijke taferelen, je zegt het maar, je vindt er vast een foto van bij YellowKorner.

Wil je een leuke foto op de kop tikken dan kan je in één van de vestigingen in Brussel, Leuven of Antwerpen een kijkje gaan nemen, maar het grootste aanbod vind je op yellowkorner.com.

Facebook 

You May Also Like

Aan de drank met de 6 nieuwe spirits van BelRoy

Tegen drank zeggen we natuurlijk geen nee bij Whatmatters, maar jammer genoeg moesten we ...

Weekendtip 2: Samen met Whatmatters, bier proeven op het North Sea Beer Festival

Bierliefhebbers hebben geen excuus dit weekend. De kinderen worden achtergelaten, de vrouw netjes afgezet ...

Check deze twee waanzinnige penthouses in NYC

Cast Iron House, de naam verwijst naar de prominente stijl van architectuur uit de industriële ...

Hosting door Fraai