Whatmatters werd getrimd door model Ellen Duijn

thumb_2.13_1024
Enschede, het stedelijk hart van Oost Nederland. Het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, met een prachtig scala aan winkels en boetiekjes. Dit alles is gecentreerd rond het meest gezellige plein van Nederland; de Oude Markt, omringd door diverse cafés, restaurants, bars en clubs. Toen we dit gelezen hadden in een toeristische folder wisten we, hier moeten we eens een weekendje heen. Gezien wij bij Whatmatters wel wat gesteld staan op luxe en we met ‘The Boys’ geregeld graag in onze badjas lopen, gingen we op zoek naar leuke adresjes voor ons ‘Boysweekend’. Omdat één van de vrienden (geen redactielid nvdr) een baard heeft waar zelfs God op jaloers zou zijn en wij vinden dat die wel eens getrimd mag worden, tikten we in Google volgende woorden…’Enschede, Spa, Trimsalon’. Bovenaan de lijst…’Hollywoof Spa & Salon trimsalon’. Naïef we zijn, denkende dat dit een schrijffout was, ‘Hollywood’ en niet ‘Hollywoof’…klonk dit als muziek in de oren…daar moesten we naartoe. Zonder door te klikken belden we dan ook gelijk het nummer. Toen de vriendelijke jongedame aan de telefoon vroeg achter een viervoeter en onze ‘Euro’ viel dat deze helaas niet blafte wisten we dat we dan ook helemaal verkeerd zaten…of toch niet?thumb_2.16_1024Uit het korte gesprek dat daarna volgde kwamen we meer te weten over die vriendelijke jongedame aan de telefoon. En wat bleek? Het is Whatmatters-materiaal. De Enschedese Ellen Duijn, 34 jaar is veel meer dan een plattelandsmeisje. Ze is zoals wij hebben ervaren sins kort zelfstandig ondernemer van een hondensalon ‘ HollyWoof Spa & Salon trimsalon’, en belangrijker voor ons, poseert ze geregeld als artistiek naaktmodel en is ze op de catwalk te zien waar ze voor exclusieve kledingmerken of lingerie zaken loopt. Toen we dit te horen kregen, was het tijd om als redactie aan de slag te gaan en ze een spervuur aan vragen af te vuren.thumb_2.4_1024
 
 
 
Dag Ellen, Hoe lang ben je al bezig?
Sinds 11 april ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Als model loop ik al wat jaartjes mee voor Fashion shows. Van daaruit ben ik benaderd door een fotograaf en ben zo voor de camera beland. Hier heb ik helaas een tijdje niets mee gedaan door een jaloers (ex-)vriendje, maar inmiddels heb ik het modellenwerk weer opgepakt en doe ik nu veel artistiek naakt en heb ik enkele keren een figurantenrolletje voor TV, reclame of videoclips gedaan.
thumb_2.8_1024Mooi, waarom ben je ermee begonnen?
Om eerlijk te zijn ben ik er zo ingerold. Ik stond nooit graag in de spotlights en had zelfs camera-angst. Nog steeds als ik een show moet lopen ben ik een gigantisch zenuwachtig en heb dan altijd bananen bij me (op een of andere manier word ik daar rustig van, heb best wel maffe gewoontes 😉). Maar als ik dan eenmaal het podium of de catwalk op moet dan wil ik alleen nog maar shinen en genieten van dat moment, het geeft altijd weer een gigantische kick en boost!
thumb_2.12_1024 
Euh bananen? Mij hebben ze altijd verteld dat dit net energie geeft? Soit…naast het shinen…wat zijn je persoonlijke eigenschappen waar je je onderscheidt van anderen?
Soms ben ik een beetje gek en ik schaam me niet zo snel voor wie ik ben en wat anderen van mijn denken. Ik ben best wel een beetje ‘outside the box’…..Ik zie mezelf niet als ‘lustobject’ maar probeer als model een intiem beeld neer te zetten, een spanningsveld, tussen ongezien en fantasie. ‘Geil met stijl’! 😉 Dat moet kunnen!! Ik denk dat dat wel hetgene is waarom fotografen graag met mij samenwerken.

Ik zie mezelf wel als een (B)engeltje, verlegen en de kat-uit-de-boom kijkend maar tegelijk ook weer ondeugend. Een duiveltje met een lief gezichtje soms….

thumb_2.24_1024

Je maakt ons nieuwsgierig! Zit dit ook vervat in je levensmotto?
Carpe Diem! Ik hou er niet van om ver vooruit te kijken, ik pluk de dag! Hou juist van het spontane en het onverwachte….Wel wil ik nog een keer heel graag skydiven, op safari gaan en de BIG 5 zien, mijn duikbrevet halen in de Great Barrier Reef (Australië) en nog zoveel meer dingen zien en beleven….. Stiekem ben ik wel een beetje een adrenalinejunkie, (lacht)!
thumb_2.22_1024
  
Om de dag te plukken en teveel vooruit te kijken, heb je best wel veel plannen. Iets anders, Social Media…Waarom moeten we je hierop volgen?
Je moet niets! 😉 Als jullie het leuk vinden, mogen/kunnen jullie me volgen op Facebook. Verder doe ik niet zoveel met Social Media, puur zakelijk en uit nieuwsgierigheid natuurlijk…..Want een Aagje dat ben ik wel.
 
thumb_2.19_1024
Ok Aagje…wij zijn dan ook nieuwsgierig en vragen ons af of er liefde is in je leven? Waaraan moet hij voldoen?
Al bijna 2 jaar Happy single! Iemand moet wel een aanvulling zijn en geen opvulling. Een goede verleider is in mijn ogen een zelfverzekerde man die gewoon op je afstapt en weet wat hij wil, zonder seksueel over te komen. Een oprechte glimlach en een goed gesprek zijn de key. Een man moet zichzelf durven te zijn. Maar hij moet absoluut geen kapsones hebben, want dat vind ik echt een afknapper. Qua uiterlijk val ik op een goed afgetraind lijf, tatoeages en vooral een open uitstraling en een dosis humor. Vind het erg belangrijk dat iemand mij aan het lachen kan maken.thumb_2.9_1024
 
 
Tattoos kan je bij ons niet terugvinden…wij hebben al schrik als ze met de griepspuit afkomen, maar voor zij die ze wel hebben…geef eens wat essentiële tips hoe ze in uw bovenste lade terechtkomen?
Een man moet wel een echte gentleman zijn. Ik word graag geleid en verrast door een man. Het is sexy als mannen iets voor zichzelf zijn begonnen of in elk geval ondernemend van aard zijn. Waar ik op afknap zijn blaaskaken, mannen die opscheppen en zichzelf graag mogen horen. Bescheidenheid siert juist de mens.

 
 

thumb_2.6_1024
 
De Favo-vraagjes nu…Waar kunnen we je terugvinden voor een hapje, stapje, drankje?Ontspanning is vooral voor mij in de buitenlucht actief zijn zoals een lange wandeling of zwemmen, een goed boek lezen, een dagje sauna of Hamam, naar een musical of concert, een festival, aan de bubbels & bites met vriend(inn)en in een goed restaurant of heerlijk op het terras mensen kijken. En sinds kort cabrioletten nu het mooie weer zich weer laat zien, dat geeft ook een zo’n vrij gevoel!
Haha, doen we ook geregeld! En heb je ook een zonde?
Mijn zonde is chocola. Daar word ik altijd zo gelukkig van en Sushi, HEERLIJK!!!! Een kaasplankje met een goed glas rode wijn daar kan ik ook echt van genieten. Dit zijn wel echt mijn ‘speciale’ of weekend momentjes. Ik probeer wel zoveel mogelijk gezond en vooral veganistisch te leven.
 
 
thumb_2.11_1024
Onze tijd zit er bijna op en Blacky wil graag door u, net als vele lezers na het lezen van dit artikel, eindelijk verzorgd en getrimd worden. Een allerlaatste vraag…Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik hoop over 2 jaar een goed lopende zaak ‘HollyWoof’ te runnen. En nog steeds mijn vele passies daarnaast te volgen. Passion Change Everything!!! 😊
thumb_2.7_1024 
 
 
 
Eén woord,…Succes! Bedankt voor dit interview, de leuke foto’s en vooral de gezellige babbel! Wensen jullie lezers haar ook graag te volgen, neem dan alvast een kijkje op haar Facebookpagina en heb je een trouwe viervoeter die ook wel eens getrimd mag worden, neem dan ook maar eens een kijkje op de pagina van ‘Hollywoof’.
 
 

thumb_2.21_1024

You May Also Like

De Einstein in knapperd Sharon Ravestein

E=MC2 of A2 + B2 = C2…verder gaat onze wetenschappelijke kennis niet. Om maar ...

Whatmatters recenseert: Patser ****

Hooggespannen, dat zijn de verwachtingen als we de derde film van hét regisseursduo van ...

Op deze leeftijd heb jij de beste seks!

We hebben erg goed nieuws heren…toch voor iets meer dan 90% van onze lezers. ...

Hosting door Fraai