Eet eens bij vreemden: Let's Hygge!

Nieuwe mensen leren kennen is tegenwoordig niet zo moeilijk. Een uurtje swipen op Tinder, strategisch nieuwe vriendjes toevoegen op Facebook of één van de vele andere sites, echt moeilijk is het niet. Interessante mensen daarentegen, waarmee je raakvlakken hebt, dat is al wat minder evident. Met Let’s Hygge combineer je het ontmoeten van gelijkgestemde mensen met eten, geweldig toch?  Je gaat gewoon thuis koken voor onbekenden die je volgen op Instagram. Klinkt dit uit Denemarken overgewaaid concept een beetje bizar? Lees dan maar verder!  

downloadMensen ontmoeten, het is niet iedereen gegeven. Verlegen, geen tijd, … redenen zat. Met het Deense concept Let’s Hygge willen Michiel Meekels en Ine De Parada daar alvast verandering in brengen. Het concept is ondertussen niet meer aan zijn proefstuk toe en kent steeds meer succes. Gezellig gaan eten bij vreemden, verhalen vertellen en bijleren, het slaat duidelijk aan. Dat ook bedrijven het koppel ontdekte en het concept steeds meer publiciteit krijgt is dan ook logisch.

Maar wie krijgt nu eigenlijk een uitnodiging?

Al je Instagram volgers,DSC_0639 die je vaak helemaal niet kent zijn welkom, je smijt het er gewoon op. Op een simpele uitnodiging van het koppel kwam er alvast een heleboel reacties. Aan de hand van aanknopingspunten werden de uiteindelijke ‘gelukkigen’ gekozen.

Het gaat dus om een redelijk eenvoudig concept waarbij je mensen kan ontmoeten waarmee je op zijn minst enkele raakvlakken en onderwerpen om over te praten hebt. Er zijn zelfs heel wat BV’s fan van Let’s Hygge. Wil je dus eens de beentjes onder tafel schuiven met Eva Daelman of een boompje opzette over selfies met Joy Anna Thielemans, hier kan het.Het draait allemaal om mensen leren kennen, gezelligheid en lekker tafelen. Het enige manco? Een gebrek aan mannen, die zijn nu eenmaal minder actief op Instagram. Misschien dat een oproep via Whatmatters helpt?

Meer weten over Let’s Hygge of misschien zin om zelf eens uitgenodigd te worden? Neem een kijkje op www.letshygge.be en volg ze op Instagram. Wie weet ben jij misschien binnenkort wel bij de happy few.

Wij bij Whatmatters gaan alvast een poging wagen, wie weet strikken we nog een heleboel BV’s voor ons magazine.

You May Also Like

Relaxen in luxe op de Malediven

We kunnen er waarschijnlijk nog lang op wachten, maar als we ze krijgen, dan ...

Gepersonaliseerd de baan op met Rapha

Het betere weer komt eraan, dus binnenkort is het weer tijd om je stalen ...

5 cosmeticamerken voor de perfecte man…u smeert toch ook?

Jij smeert nog niet? Schande! Je huid verzorgen is belangrijk, en meer en meer ...

Hosting door Fraai