Duivelse sweaters/shirts by #NANOUK

nanouk_streetwear

Wie af en toe vredig in slaap valt bij de ronkende motoren van de wielerkoers kent ongetwijfeld José De Cauwer wel. De geweldige verhalen van hem en zijn collega Michel Wuyts werken beter dan het gemiddelde slaapmiddel. Soit, je mag José dan wel kennen, geloof ons dat je minstens net zo graag Nanouk De Cauwer zou kennen.

nunu_4Deze fashionista/blogster en wereldreiziger runt met preloved.be een webshop voor 2de hands en nieuwe tassen en accessoires en is eigenares van het streetwear label #NANOUK, voorwaar een ondernemende dame.

8073455Omdat we jammer genoeg mannen zijn bij Whatmatters, en wij qua blogs/mode en shops altijd wat achteruitgeschoven zullen worden is de keuze voor de mannen meestal beperkt, MAAR #NANOUK heef toch ook enkele leuke stuks voor mannen.

Hoewel de recente oefenwedstrijden zeker het niet het beste doen vermoeden en onze bondscoach Wilmots blijft volharden in het spelen zonder tactiek mag de pret niet drukken. De Rode Duivels gaan naar het EK. Ook #NANOUK liet deze hype niet aan zich voorbijgaan en pakt uit met enkel EK-sweaters en t-shirts voor vrouwen en MANNEN.

Je kiest uit een sweaters/t-shirt in het grijs, zwart of rood met de opdruk van spelersnamen of eentje met de opdruk Devil en duivelshoorntjes.

Succes gegarandeerd!

Een sweater heb je al voor 59 roebels en een t-shirt hangt rond je bast voor 39 euro. De spulletjes vallen te bestellen op de website van Preloved. Volg zeker ook Nanouk haar blog, al is het maar voor de foto’s!

PS. In het gamma zitten ook enkele andere leuke prints, bekijk ze zeker even online.


FacebookInstagramPinterest

You May Also Like

Betaalbare basics van organisch katoen

Meer en meer merken slagen de retail over en verkopen rechtstreeks aan de consument. ...

Vandaag is rood … de kleur van haar sneakers

Wil je eens met origineel Valentijnscadeau op de proppen komen of krijg je het ...

ThermoBall Eco: lichtgewicht jassen gemaakt van plastic flessen

De nieuwe ThermoBall Eco jas van The North Face is gemaakt van oude plastic ...

Hosting door Fraai