Dries scoort!

Online shoppen zit in de lift, ook bij de Belgische man. Althans dat wijzen recente cijfers toch uit. Hoewel we bij Whatmatters graag voelen, tasten, wrijven en door aantrekkelijke winkels slenteren, laten ook wij ons soms verleiden. Yoox.com is zo een webshop die ons geregeld weet te overtuigen.
_yooxsoccercouture2016_drie_jpg_542_north_499x_whiteDe meest prestigieuze designers stellen er hun collectie te koop, waarnaar je anders heel lang kan lopen zoeken. Bovendien zijn er vaak ook uiterst originele capsule collecties die nergens anders te verkrijgen zijn. Maar ook voor trendy interieurspulletjes en boeken kan je op de site terecht. Een site dus die je uren zoet houdt en je altijd meer kost dan je initieel van plan was uit te geven.
Als deel van een wereldwijde groep waar ook MR. Porter waaNina-Ricci-France-Yoox-Seppr we eerder als eens over schreven toe behoort vind je er alles wat je maar wenst op het gebied van kledij.
Met het EK op komst kon ook deze site de hype niet laten passeren. Ze openden hun adresboekje, spraken ’s werelds grootste designers aan en lieten hen hun creativiteit botvieren. De collectie #Yooxsoccercouture is het resultaat.
Met kleppers als Paul Smith, Marni, Nina Ricci en onze eigen Dries Van Noten draag je trendy sweaters en t-shirts met het EK alPeter-Pilotto-Autriche-Yoox-Sepps thema. Je moedigt de Rode Duivels aan in stijl, maar ook andere opties en landen zijn zeker de moeite van het aanschaffen waard. Als we er in de eerste ronde uit liggen kan je op zijn minst nog in stijl verbroederen met andere gemeenschappen.
De collectie is vanaf 10 juni online te bestellen en is gelimiteerd op 2016 exemplaren. De sweaters zullen 140 roebeltjes kosten.
Bestellen kan op www.yoox.com of neem een kijkje op Facebook en/of Instagram

You May Also Like

Rapper SKEPTA krijgt zijn eigen Air Max'en

Wie heeft er geen Air Max’en gehad of momenteel in zijn bezit? Wij hopen ...

Whatmatters Vacature: Testen van droomjachten

1.163 euro per jacht…alsjeblief, dankjewel, graag gedaan!  Ons is altijd gezegd dat we een ...

Zet eens een DICK op je hoofd

Het zal aan ons liggen maar bij DICK MOBY, denken we niet onmiddellijk aan ...

Hosting door Fraai