Draai eens een tong!

Eerlijk bij het begrip ‘Tongue Twister’ denken we in eerste instantie niet aan K-Swiss. Dat zal ongetwijfeld aan ons liggen! En toch …
K_Swiss112199Ondergetekend redactielid van Whatmatters was jaaaaaaaren geleden de trotse eigenaar van een paar sneakers van K-Swiss waar je de tong van kon omdraaien. Ondertussen zijn er al heel wat tongen getwist, zelden met sneakers, maar in elk geval zijn de K-Swiss Tongue Twisters terug!
Maar liefst 8 nieuwe modellen, 4 voor mannen en 4 voor vrouwen wordTwilight_White_horizontalen nu op de markt gebracht, in de hoop weer de markt te veroveren als toen. Met één simpele handeling draai je tong van je sneaker om en creëer je een nieuwe look: 2 voor de prijs van één. Ideaal om je sneaker aan je outfit aan te passen. Je hoeft er zelfs helemaal niet handig voor te zijn.
De Lozan III Tongue Twister krijgt een nieuwe moderne, reflecterend monochrome look waar je alle kanten mee uit kan. Een strakke sneaker die je met een gerust geweten aan de voetjes kan doen.
De sneaker is nu exclusief verkrijgbaar bij Take-Off voor 99,99 roebeltjes.
Meer over K-Swiss op de site, Facebook en Instagram.


Laat het tongen draaien beginnen!

You May Also Like

Bruut geweld! Dit is de duurste Harley ever!

Het hoeft niet altijd op vier wielen te zijn!  Terwijl wij eigenlijk wel dromen ...

Agency : Triple A Models

Gezien de grote hoeveelheid vrouwelijk schoon die we bij Whatmatters onze lezers willen aanbieden ...

De stijlvolle armsnoepjes van MR SILIS

Het was weer even geleden dat we jullie nog eens op een merk van ...

Hosting door Fraai