Draai eens een tong!

Eerlijk bij het begrip ‘Tongue Twister’ denken we in eerste instantie niet aan K-Swiss. Dat zal ongetwijfeld aan ons liggen! En toch …
K_Swiss112199Ondergetekend redactielid van Whatmatters was jaaaaaaaren geleden de trotse eigenaar van een paar sneakers van K-Swiss waar je de tong van kon omdraaien. Ondertussen zijn er al heel wat tongen getwist, zelden met sneakers, maar in elk geval zijn de K-Swiss Tongue Twisters terug!
Maar liefst 8 nieuwe modellen, 4 voor mannen en 4 voor vrouwen wordTwilight_White_horizontalen nu op de markt gebracht, in de hoop weer de markt te veroveren als toen. Met één simpele handeling draai je tong van je sneaker om en creëer je een nieuwe look: 2 voor de prijs van één. Ideaal om je sneaker aan je outfit aan te passen. Je hoeft er zelfs helemaal niet handig voor te zijn.
De Lozan III Tongue Twister krijgt een nieuwe moderne, reflecterend monochrome look waar je alle kanten mee uit kan. Een strakke sneaker die je met een gerust geweten aan de voetjes kan doen.
De sneaker is nu exclusief verkrijgbaar bij Take-Off voor 99,99 roebeltjes.
Meer over K-Swiss op de site, Facebook en Instagram.


Laat het tongen draaien beginnen!

You May Also Like

Vul dat gat in je collectie

  Terwijl het ene redactielid bij voorkeur blootvoets over hete kolen loopt, heeft het ...

Deze Porsche is pure 'Carporn'!

Die knappe lijn, dat strakke sexy kontje, die fantastisch mooi gevormde koplampen, dat licht ...

De fijne knitwear van Noble Denim

Nee, ook wij hadden nog nooit van Nobel Denim Knitwear gehoord. Soms moeten we ...

Hosting door Fraai