Dove Men+Care & onze spits Fabrice

Dove-Men-Care-logo-1
Onder de douche zijn we na het voetballen altijd de pineut. Aangezien de heren voetballers weten dat we nu en dan bij Whatmatters wel eens wat toegeschoven krijgen van fabrikanten, wordt er gemakshalve vanuit gegaan dat onze douchegel ook die van hen is. Aangezien onze spierballen zo een 5 keer in die van Fabrice Makulokoko, onze Malinese spits kunnen, leggen we er ons bij halfslachtig en mokkend bij neer. Wacht tot we nog eens Reflexspray in zijn boxershort spuiten!
8928051429406Sinds kort duiken we daar dan ook nog eens met onze nieuwe Dove Men+Care showergel op, wat vriend Fabrice, die van nature al een kort lontje heeft, dit in tegenstelling tot zijn … Soit, hij is er helemaal wild van.
Dove Men+Care is immers specifiek aangepast aan het velletje van de man, onze huid zit immers anders in mekaar dan deze van vrouwen. De textuur, de formule en de geur, smaken verschillen en daar speelt Dove, eerder gekend van de iets corpulentere vrouwen die model stonden voor het merk, handig op in. Met de Micro Moisture
technologie (gewoon even opzoeken heren, nvdr.) zorgt deze gel voor hydratatie en voorkomt het dat de huid uitdroogt. Bij Dove garanderen ze ook nog eens een energieboost. We zouden Whatmatters niet zijn moesten we, onze van nature niet ontzettend zwervende spits, niet onder de douche geduwd hebben na een zeer matige eerste helft, om deze stelling te testen. En we moesten concluderen dat vriend Makulokoko er in de 2de helft 3 binnen buffelde, maar dat kan ook aan de voorzetten van Jens gelegen hebben.
Wij gebruiken zelf de COOL FRESH, de nieuwste variant in het gamma. Op basis van citrus en kruiden geurt deze zeer aangenaam. Uiteraard opteren wij voor de 400ml, Fabrice heeft immers een kathedraal van een lichaam en wij willen toch ook wel een druppeltje.
Voor 4,89 roebeltjes tik je deze flacon in elke supermarkt op de kop.
Het volledige gamma voor mannen ontdek je hier.

You May Also Like

3 ultieme tips om te scoren dit weekend!

Ok, je zou kunnen scoren door te gaan voetballen, basketballen of volleyballen maar helaas ...

Allemaal aan de wijn… en de yoga: DRUNK YOGA is de nieuwe hype!

Heb je als eens yoga geprobeerd? Ondergetekende wel en heeft nog nooit zoveel pijn ...

BangFit: Een opwindend spel dat je conditie én je seksleven verbetert!

We bekennen, we hebben even onze browse geschiedenis gewist na het schrijven van dit ...

Hosting door Fraai