Deel 2: De sugar babies aan het woord!

Sugar dating in België (deel 2)

Wie bij het woord ‘Sugar daddy’ aan zijn nonkel met ‘suiker’ denkt en zich bij het woord ‘sugar baby’ al helemaal niets kan voorstellen die heeft de afgelopen week het artikel op Whatmatters vast niet gelezen. Niet getreurd, het staat er nog altijd! 
Rijke, welgestelde mannen op zoek naar (veel) jongere vrouwen om hun gezelschap te houden, te vertroetelen met peperdure cadeaus en soms nog veel meer langs de ene kant. En jonge, vaak aantrekkelijke vrouwen die zich deze luxe laten welgevallen in ruil voor hun tijd en soms wat hand- en spandiensten. Bij Whatmatters zien we er geen graten in onder het motto ‘leef en laat leven’.
A screen grab of the Sugar Baby Scholarship home page. dhanson@abqjournal.com Thu Jan 16 15:04:38 -0700 2014 1389909875 FILENAME: 165520.jpg
Wat ons echter wel boeit is WAAROM ze het doen, WIE ze zijn en nog veel meer vragen die ook Jambers nachtenlang van Pascale weghielden. Van pure miserie is het kind kookboeken beginnen schrijven. Daarom trokken we onze stoute schoenen aan, contacteerden de specialisten van www.sugardaters.be en werden we in contact gebracht met daddy’s en babies die we konden interviewen. WIJ weten wie ze zijn, maar aangezien we een strikte geheimhouding hebben beloofd, brengen we ze onder een fictieve naam.
Vandaag in deel 2 laten we 2 sugar babies aan het woord. 2 dames die zich graag laten vertroetelen en daar zeker niet slechter van worden.  Lezen jullie mee?
 
Hoi dames, stellen jullie je kort even voor?
Babette (fictieve naam): Uiteraard, ik ben Babette, 27 lentes jong en in het dagelijkse leven aan de slag als schoonheidsspecialiste.
Shania (fictieve naam): En ik ben Shania, 25 jaar en vorig jaar netjes afgestudeerd in de sociale richting. Momenteel werk ik echter nog bij Invito, een schoenenwinkel.
Kijk eens aan, schoenen en propere wenkbrauwen hebben we al. Zijn jullie al lang bezig met sugardating?
B: Oh, een klein jaartje nu.
S: Sinds oktober, net op tijd voor de kerstcadeaus!
Aha, zo moet je cadeaus regelen! En wat verwachten jullie nog van een sugar daddy?
sugarbabiesB: Voornamelijk een spannende, leuke tijd. Plus ik heb geen zin in een relatie, verwachtingen en verplichtingen, dus daar moet hij ook niet mee afkomen. Als sugar baby is alles heerlijk vrijblijvend.
S: Met mijn sugar daddy moet ik een klik hebben en hij mag ook maximaal 10 jaar ouder zijn. Ook jonger mag, maar dat ben ik nog niet op de site tegengekomen. En uiteraard moet hij iets te vertellen hebben.
Klinkt allemaal logisch. Spreek je vaak af?
B: Tgoh, ik beperk het tot 1 keer per week.
S: Ja bij mij ook, maximaal 2 keer per week.
Dat is toch al een stevig tempo! Al bizarre dingen meegemaakt?
B: Ja hoor. Toen ik seks had met één van mijn sugar daddies wou hij dat zijn vriend kon kijken. Die stond blijkbaar al stand-by. En ook een golden shower heb ik al eens fijntjes moeten weigeren.
S: Ik had er eens eentje met een voetenfestish. Die man wou persé mijn voeten masseren, maar hij begon er ook aan te likken en ze te kussen. Dat vond ik redelijk creepy en vies en dat heb ik hem ook gezegd. Einde date dus, maar die Michael Kors portemonnee heb ik wel gehouden.
Bon, een golden shower terwijl een vriend aan je tenen likt, dat is pas … Soit, hoe verloopt een eerste normale sugar date?
sugar-daddy-in-love-with-sugar-babyB: Eerst via de chat op de site, verder via Whatsapp en dan volgt een afspraak. De eerste keer is meestal op een openbare plaats. Dat vind ik veiliger.
S: Klopt, maar ik spreek enkel af als ik al 5 dagen contact heb gehad. Ik kies vaak ook waar en dan mag het best fancy zijn natuurlijk!
Shania, jij wil er duidelijk roebels uitsleuren! Bon, wat krijgen jullie zoal?
B: Vakanties, iPhones af en toe eens een handtas. Maar geen heel duur spul hoor. Die vakantie zal zowat het duurste zijn. Geen idee trouwens wat het me jaarlijks opbrengt.
S: Tassen van Dior, Kors en Burberry. Ook wel bikini’s, armbanden en nog heel wat meer. Ik tel niet at het me opbrengt, maar het loopt toch in de duizenden euro’s. Easy money!
We nemen aan dat jullie single zijn?
B: Yep, ik heb geen vriend. Ik ben er ook niet naar op zoek. Ik doe momenteel wat ik wil en ook mijn familie is er niet van op de hoogte.
S: Eigenlijk ben ik net serieus aan het daten … en nee hij weet er niet van. Tgoh, ik vind ook niet dat ik echt iets verkeerd doe. Maar als het echt serieus wordt zal het wel ter sprake komen.
Ongetwijfeld tussen de soep en de petatten. Gaan jullie er nog een tijdje mee door dames?

former-sugar-baby-on-what-its-like-to-date-for-moneyB: Zolang de kick blijft, blijf ik doorgaan.
S: Als ik een baan vind of het wordt echt serieus met die jongen, dan stop ik waarschijnlijk wel.
Toch ja? Mooi, zal hij appreciëren! Waarom zoeken jullie een rijkaard via een site?
B: De site is ideaal omdat je heel helder kan aangeven hoe en wat. Het is heerlijk eenvoudig en je krijgt op het einde altijd wat je wil!
S: Zonder al te veel moeite kan ik dingen krijgen die ik wil en anders niet kan betalen.
Houden jullie het bij eentje?

B: Nee hoor, meerdere
S :Nee gek! Meerdere! Dat is makkelijker en je bouwt ook geen verwachtingen op!
Hoe ver gaan jullie met de dadies?
B: Ver zolang ik er maar zelf plezier aan heb. Seks is geen enkel probleem!
S: Aan seks doe ik niet mee. Af en toe kussen, maar nu ik bijna in een relatie ben zelfs dat niet meer.
Wij weten alvast wie kiezen!
Bedankt dames voor de openheid en euuhhh succes nog!
Met dank aan www.sugardaters.be 

You May Also Like

Tip voor een vrijgezellen? Legaal auto's slopen in Amsterdam!

Boordevol agressie? Wil je wat slopen, maar weet je niet goed wat en ben ...

De puurheid van O'rèn

Allez les Belges O’rèn, je kan er niet meer naast kijken. Menig ravissante deerne ...

Hosting door Fraai