Colourful Rebel, gewoon omdat wij 'Rebelse Boefjes' zijn!

We hebben het ooit al eens geschreven. Van de mannen achter Colourful Rebel kunnen wij iets leren. Begonnen met een fantastische blog, daarna een webshop aan toevoegen, een echte winkel openen in de heropgewaarde hippe wijk ‘De Pijp’ in Amsterdam, ondertussen 200 000 duizend volgers op Facebook bereiken en zo ondertussen de hele wereld veroveren. De tweelingbroers Frank en Bas van de Brug weten maar al te goed waarmee ze bezig zijn en wat hun verdere ambities zijn. Ideeën uitwerken en nadien gewoon uitvoeren. Dit moet zowat hun levensmotto zijn…iets waar wij met gezonde jaloezie naar kunnen en mogen kijken en ons ook gewoon door laten inspireren.

thumb_boef_1024

Jens, die fan is van het merk en tegenwoordig niets liever doet dat in zijn pastelkleurige ‘Boef’-trui of ‘Pizza Beer Naked Please’-T-shirt rondholt, was er dan ook als de kippen bij toen de nieuwe collectie van onze helden verscheen. Opnieuw een collectie die betaalbaar en stijlvol is en die je kan dragen op het werk, op een festival, een feest of gewoon tijdens het zalig nietsdoen in de zetel. En dit zowel voor mannen als vrouwen. En vergis u niet…ook de kwaliteit en de stof zijn van de betere soort. Zelfs Jens slaagt erin na ettelijke keren wassen, deze op kleur en zachtheid te houden…en dat wil al iets zeggen, geloof ons!

thumb_cr_1024

 
Hier vind je alvast de selectie van onze redactie…en een beetje motivering hierbij kan geen kwaad.

‘Boef’ en ‘Rebel’ hoeven we niet uit te leggen…dat zit in onze DNA. Een trui met ‘birds’ heeft vooral te maken met het feit wij ‘La Tourette’-gewijs constant in het rond roepen met deze ondertussen voor onze vrienden legendarische woorden: ‘Dat is hier precies een volière!’, dolend op het feit dat er mooie vogels in de buurt zijn en er dan ook lekker mag gevogeld worden.

Daar wij het leven ook gewoon ‘Fucking Awsome’ vinden, mag deze uiteraard ook niet ontbreken. Verder kiezen we nog voor een zwemshort, want ook wij willen in stijl op een strand in Ibiza liggen komende zomer en tot slot bestellen we een T-shirt met een dollarteken op…een verwijzing naar ons eigen logo.

Ook geïnspireerd? Neem een kijkje op de webshop onder ‘Nieuw binnen’ en loop er deze zomer als een echte ‘Boef’, ‘Rebel’ of ‘Captain’ gewoonweg stijlvol bij! DOEN!


 
 

You May Also Like

De leukste waterflessen op de markt!

Drink jij je water nog uit een petfles, dan ben je hopeloos achterhaald. Als ...

In dit land betaal je het minst voor je pintje!

Lust je wel een biertje en heb je nog geen vakantie geboekt? Dan kan ...

Hosting door Fraai