Chiara Musone, Instagramfenomeen waar je naar kan blijven kijken!

Whatmatters en Limburg…een speciale match. Terwijl één lid jaren gewerkt heeft in Hasselt en een ander woont op de grens van de vrolijke provincie durven we in onze posts af en toe wel eens een ietwat geviseerde quote over Limburg lanceren. Onder het motto ‘Plagen, is liefde vragen!’ moet dit volgens ons wel kunnen. Als we het dan hebben over Social Media in Limburg, lag het op onze tong om alweer iets uit onze mouw te schudden. Iets in de trend van…”Kan dat met een floppy disk?”, “Zijn ze daar dan al verder dan de Nokia 5310?” of “Is de eerste zendmast uiteindelijk in Bokrijk geraakt?”. Alle gekheid op onze pretstok, we weten wel beter. We weten dan ook dat er (van oorsprong) Limburgers zijn die potverdekke goed weten waar de klepel hangt. Weten hoe ze de ‘Social Media’ moeten bespelen, voordeel uit halen en een roedel volgers weten op te bouwen om jaloers op te zijn. Als dan nog blijkt dat de persoon erachter ook nog eens echt de moeite is om naar te kijken, heb je gewoon een ‘win-win’. Vandaag is dan ook de dag om een ‘win-win’ aan u voor te stellen. Chiara Musone, influencer met 22 000 volgers op Instagram…het relaas van een kort babbeltje op Het Zuid in Antwerpen, de stad waar ze nu woont…en vooral een plaats die ze wel vaker opzoekt.
thumb_IMG_1164_1024
Goeiemiddag Chiara, vertel eens wat meer over jezelf?
Social-media-addict, studente communicatiemanagement, oorspronkelijk Limburger maar wonend in Antwerpen.
Kort maar krachtig. Hoe lang ben je al bezig met Social Media?
Ik ben al langer actief op Instagram, maar nooit met de intentie om te gaan bloggen of een influencer te worden. Na een tijdje begon ik veel aanbiedingen te krijgen om dingen te promoten op Instagram en zo is het balletje gaan rollen. Ondertussen krijg ik dagelijks aanbiedingen hiervoor en gebruik ik mijn Instagram niet enkel voor plezier en onstpanning maar dient deze ook als promo, een mooie aanvulling op mijn studie aangezien ik heb gekozen voor het facet reclame.
thumb_IMG_1161_1024
 
 
Dan komen we ook hier uit bij een ‘win-win’. Wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ondanks dat mijn leven open en bloot staat op Social Media, ben ik een vrij bescheiden, gesloten en down-to-earth persoon. Denk dat dit wel een belangrijke eigenschap is die iedereen wel mag bezitten.
thumb_IMG_1163_1024
We kunnen het alleen bevestigen. Heb je een persoonlijke levensmotto?
‘stop met zoeken, dan vind je zoveel meer ‘  – Liefleven (Nederlandse instagrammer)
thumb_IMG_1169_1024
 
 
 
 
 
Je liet al vallen dat Social Media een belangrijk onderdeel is in je leven. Waarom moeten we je hierop volgen?
Moeten klinkt zo dwingend… Mijn Instagram bevat leuke foto’s uit mijn dagdagelijks leven, maar ook samenwerkingen met leuke merken waar ik zelf ook achter sta. Zou nooit iets promoten als ik hier niet content over zou zijn… Hier ben ik veel te eerlijk voor.
Mooi en zo behoud je een zekere eigenheid. Mooi. Een persoonlijk vraagje nu…heb je een vriend?
Nee ik heb geen vriend
thumb_IMG_1168_1024
Welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen meegeven? Hoe trek je de aandacht van Chiara?
Niet te opdringerig of aanhankelijk zijn. Ik heb hier een bloedhekel aan. Verder down-to-earth zijn, humor is een cliché maar wel een must… maar vooral jezelf blijven. Niets is erger dan een persoon die zich anders gaat gedragen/kleden… enkel en alleen voor ‘in de smaak te vallen’ bij een vrouw.
thumb_IMG_1160_1024
Voilà, dat weten wij bij deze dan ook. Ander vraagje…waar kunnen we je tegenkomen? Met andere woorden, waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ga vaak uit in Antwerpen,  ga vaak uit in Roxy (Mardi) en The villa.. Dit zijn toch mijn 2 favoriete clubs! Als ik het wat rustiger hou vertoef ik me vaak in een bar op ’t Zuid.
thumb_IMG_1165_1024
Heb je een zonde?
Mijn zonde? Wel zolang ik iets graag doe/koop/eet  zie ik het niet als zonde, as long as i like it, i’ll keep doing it.
thumb_IMG_1162_1024
Haha, zo hebben wij het nog niet bekeken. Mooi zo! Een allerlaatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Mijn studie afmaken, een job vinden in de reclamesector en misschien wel verhuizen naar het buitenland.
 
Ambities die kunnen tellen! Heel veel succes ermee en denk nog eens aan ons als je in een ander land, met hopelijk veel beter weer, je leven, uiteraard succesvol, uitbouwt! Bedankt voor de gezellige babbel! Wensen ook jullie Chiara, naar eigen zeggen ‘open en bloot’ te volgen, klik dan als de bliksem op haar Instagramaccount, en laat je alvast ook door haar inspireren. Voor ons, een MUST DO! GO!
thumb_IMG_1166_1024
 
thumb_IMG_1167_1024

You May Also Like

Time is Money! Uw droombestemming aan -86%!

Wij gaan graag op reis en geven er ook wel wat centjes aan uit. ...

Op de sofa bij pittige Elis Stone

Sticky, Jenzie, Smalle, Witte, Held,…het zijn maar een paar bijnamen die ze ons in ...

Whatmatters recenseert: IT (***)

Trouwe lezers, aangezien wij niet zo een bioscoopgangers zijn, hebben we sinds kort een ...

Hosting door Fraai