Brengt er iemand de thermos mee?

Stella van de thermos

‘s Ochtends zien we ze wel eens opduiken als we ons naar de redactie haasten. De thermossen vol gloeiend hete koffie die de ‘werkmannen’ een hele dag in de weer moeten houden. Wij halen onze koffie gewoon uit de Nespresso, heel wat makkelijker.
Maar een thermoskan voor bier, nee dat was voor ons ook nieuw. En toch is de DrinkTank nu op de markt. Blijkt het nog redelijk geniaal voor in het park of op de festivalweide te zijn ook. Gedaan met het vragen naar 7 biertjes, gewoon even de thermos laten vullen!

Hoe werkt de DrinkTank?

Eerst en vooral, 4 liter bier past er in de thermos. We raden onze Poolse schilder dan ook aan de thermos te delen met zijn broeders, anders vrezen we voor onze muren. De dubbel wand van de fles zorgt er voor dat het bier maar liefst 24 uur heerlijk koel blijft.


Samen met de thermos komt er overigens een ingenieus tapsysteem. Je wilt je bier natuurlijk in optimale staat drinken! Dit tapsysteem voorziet je gerstenat van koolzuur, zodat het net uit de tap lijkt te komen. Moest je van je eerste glazen in een diepe coma sukkelen, geen angst, het bier blijft ongeveer een week in perfecte staat.

Moest je werkgever er nu echt een probleem van maken, dan switch je van job of je kan de thermos uiteraard ook gewoon vullen met koffie. Jij kiest!
Alles over de DrinkTank lees je op deze site. Bestellen doe je de thermos al voor 60 dollar. Wil je er het tapsysteem bij dan zal je er 130 moeten neertellen. Let wel, het bier is hier uiteraard niet bij inbegrepen!
FacebookInstagramYouTube

You May Also Like

Piaget Polo S

Dat ze bij Piaget weten hoe ze een iconisch uurwerk moeten maken, dat is ...

Shoot bubbles not bullets

Dat de Whatmatters redactie in een niet zo ver verleden wel eens decadent uit ...

Word stinkend rijk! Zoveel kamelen is jouw lief waard!

Wie ooit al in een Arabisch land op vakantie is geweest herkent dit ongetwijfeld. ...

Hosting door Fraai