BOLDR, een klokje voor de avonturier

Bij Whatmatters zijn we af en toe best wel klassiek, zeker als het op horloges aankomt. Maar af en toe mag het toch net wat sportiever of wat meer casual en dan past de nieuwe BOLDR perfect rond de pols.
Het merk profileert zich als levensgezel op je avonturen in het leven, en stimuleert de ‘you can do’ levenswijze, waar hebben we dat nog gehoord? Nu als je door het marketing gezwets kijkt krijg je gewoonweg een fijn klokje. Elke BOLDR is gemaakt om lange tijd mee te gaan, komt met een unieke tekening op de achterkant van het uurwerk en is een sterk staaltje design. Zelfs de verpakking springt in het oog.
En het uurwerk zelf? Met een Seico Meca-Quartz, het bolle glas wat voor een unieke lichtinval zorgt en limited artwork op de achterkan zit je goed. Kortom, een ideaal horloge voor de sportievelingen onder ons.
Momenteel heb je de keuze uit 3 modellen:
WASP
e3c4a07f5922caf1bc59bbb47c5b9673_original
WARHAWK
9a7b44c5d25061209e61e8ba57b25332_original

SOPWITH
8b56805d31b6c0e7203d80d15e40099d_original
Het gaat hier om een kickstarter project dat in juli afgesloten wordt en al ruim voldoende funding binnen heeft. De horloges zullen dan ook in september in productie gaan en uitgeleverd worden. Bestellen doe je deze uurwerken online en ze zijn verkrijgbaar vanaf $ 209.
Facebook – Instagram

You May Also Like

Hoe je sneakers schoonmaken en onderhouden

Dat we door onze liefde voor sneakers een hele kast vol sportschoenen hebben, dat ...

ace & tate, betaalbare brillen

Een bril kan je look maken of kraken. Waar je vroeger de keuze had ...

Gedaan met jan met de pet

De tijd dat enkel truckers en marginalen een petje droegen ligt al weer tijdje ...

Hosting door Fraai