ANNIE, I'M NOT YOUR DADDY (sugar dating in België)

Sugardating in België (part I)

Wie anders dan Kid Creole & The Coconuts konden we dit artikel beter laten openen. De vraag is zijn die sugar daddy’s en babies ook nuts in the coco? 
Wie bij het woord ‘Sugar daddy’ aan zijn nonkel met ‘suiker’ denkt en zich bij het woord ‘sugar baby’ al helemaal niets kan voorstellen die heeft de afgelopen maanden ongetwijfeld de actualiteit niet gevolgd. Dat is niet erg, daarvoor zijn wij er bij Whatmatters.
Sugardaddy-GQ-2015-02Rijke, welgestelde mannen op zoek naar (veel) jongere vrouwen om hun gezelschap te houden, te vertroetelen met peperdure cadeaus en soms nog veel meer langs de ene kant. En jonge, vaak aantrekkelijke vrouwen die zich deze luxe laten welgevallen in ruil voor hun tijd en soms wat hand- en spandiensten. Bij Whatmatters zien we er geen graten in onder het motto ‘leef en laat leven’.
Wat ons echter wel boeit is WAAROM ze het doen, WIE ze zijn en nog veel meer vragen die ook Jambers nachtenlang van Pascale weghielden. Van pure miserie is het kind kookboeken beginnen schrijven. Daarom trokken we onze stoute schoenen aan, contacteerden de specialisten van www.sugardaters.be en werden we in contact gebracht met daddy’s en babies die we konden interviewen. WIJ weten wie ze zijn, maar aangezien we een strikte geheimhouding hebben beloofd, brengen we ze onder een fictieve naam.
Deze week lanceren we het eerste deel waarbij we de founder van Sugardaters en een Sugar daddy aan het woord laten. De dames, die komen volgende week aan bod, die zijn altijd wat later, nee?

Een babbel met de founder

Laten we eerst even Rikki Tholstrup Jorgensen voorstellen, één van de founders van sugardaters.be, kwestie van wat achtergrond mee te krijgen.
Hoi Rikky, respect man, maar hoe kom je op het idee van een Sugardating site?
RikkiAan de keukentafel! We waren met 3, Tom, Rasmus en ik aan het brainstormen over verschillende concepten en toen was er ineens Sugardaters. Rasmus en Tom waren al sinds 2011 met een ander datingconcept bezig, maar dat kwam niet echt van de grond. In 2013 kwam ik er dan bij, besloten we voor een ander concept te gaan en het in ons thuisland te gaan testen op kleine schaal.
Aan de keukentafel begot, dat hebben wij niet, daarom dat wij niet met zo’n concepten komen waarschijnlijk. Soit, waarom dachten jullie dat het ging werken?

We hadden al een datingplatform klaarstaan, maar sugardating was nog onontgonnen terrein.
Sugar babies hoeven niks te betalen maar hoe verdienen jullie er dan roebels aan?
 
Sugar daddies betalen met alle plezier een inschrijvingsfee. Er zijn ook sugar mama’s, dat wordt al wel eens vergeten!
Potverdekke, daar kunnen we ook nog wel wat mee! Vanwaar het succes van jullie site?
Het concept is heerlijk eenvoudig en er is snel duidelijkheid. Na één of 2 dates is het duidelijk of er een match is.
Ondertussen zijn er heel wat Sugardating sites, waar maken jullie het verschil?
Bij ons betaalt er maar één partij, waardoor er een grote instroom is. Bovendien keuren we nog alle teksten en foto’s manueel goed, zo behouden we de kwaliteit. Bovendien kunnen gebruikers elkaar een rating geven op taalgebruik en gedrag. Leden die zich voorbeeldig gedragen krijgen bijkomende voordelen.
Wie zijn nu eigenlijk de grootste gebruikers van jullie platform? 
De gemiddelde sugar daddy is 37 jaar oud en is meestal manager of ondernemer. Bovendien zijn al heel wat sugar daddies getrouwd.
Een sugar baby is gemiddeld 26, studeert nog of werkt in de publieke sector.
Nu breken onze klompen, dat hadden we niet zien aankomen. Wij komen kort bij het gemiddelde!

Hello daddy
potverdekke, die is quasi even oud als ons

sugar-daddyZo, dat weten we dan al. Dan is het nu tijd om Giancarlo (tgoh, zou dit een fictieve naam zijn, nvdr.) aan het woord te laten. Eens kijken wat zo een sugar daddy te vertellen heeft.
Giancarlo aangenaam! Hoe lang ben je al actief als sugar daddy?
Tgoh, toch al een dik jaar ondertussen.
En wat doe je voor de kost en hoe oud ben je?

Ik ben manager, fijne job hoor. 39 lentes.
Je ziet er goed uit, dus waarom in godsnaam?
Eigenlijk had ik genoeg van traditionele ‘saaie’ dates en er zitten ook heel wat heel aantrekkelijke vrouwen tussen de sugar babies, laat dat duidelijk zijn.
Tgoh, wij hadden er op een gegeven moment ook genoeg van, toen zijn we gaan samenwonen, maar dit kon dus ook! Naar welk profiel ben je juist op zoek?
Wel eigenlijk ben ik op zoek naar iets oudere vrouwen, die vind ik aantrekkelijker. Ze hebben meer meegemaakt, zijn minder verlegen en smijten zich sneller.
 Bwah, de jeugd van tegenwoordig moet daar … Soit! Wat verwacht je van de sugar babies?
Dat ze de dates interessant houden. Ze moeten kunnen meepraten, niet te verlegen zijn en niet enkel gefocused op wat ze kunnen krijgen! Het moet voor mij ook een beetje boeiend blijven, wederzijdse interactie is essentieel.
Wat is dan een perfecte match voor jou?
Een vrouw met een aantrekkelijk postuur, een goede opleiding, werkt, geen emotioneel wrak is, avontuurlijk, sportief, humoristisch, sexy, …
STOOOOOP! Toch even checken Jens of die van ons er niet opstaan!  Verwacht je ook seks?
Uhu, maar ik dring nooit aan!
Nog een allerlaatste. Heb je een gezin?
Nee, dat niet.
Dit was het voor deel 1, volgende week laten we de babies en hun drijfveren aan bod. Stay tuned!
Met dank aan www.sugardaters.be
 
 

You May Also Like

Whatmatters Road Test: Audi RS6 Avant (2020)

“Probably the best car in the world” Een slogan uit onze mond die kan ...

Speeddaten in een bed!

Speeddating? Nooit nodig gehad, ik regelde mijn dates zelf, maar dat wil niet zeggen ...

Nooit meer koude voeten en een pak minder blessures!

Aangezien ik deze zomer een marathon wil uitlopen – die zatte, goede voornemens toch ...

Hosting door Fraai