A-Z, by Zlatan Ibrahimovic

13307468_1561214010842020_1358944443601286195_n

Ego tot de 2de

Laten we het na het dramatische vertoon van onze Duivels gisteren en de ludieke kwinkslagen van onze dorpsidioot Wilmots eens over voetbal hebben, of liever een voetballer.
Hoewel ook zijn eerste partij op het EK pover was, kunnen we niet rond het fenomeen Zlatan Ibrahimovic heen. Dit ego’tje voelt zich al langere tijd een klein metertje verheven boven de rest van het mensdom en is van zijn eerste controversiële uitspraak niet dood gevallen. Of het een aimabele jongen is, daar kunnen we pas over oordelen als we eens samen zijn gaan gin hijsen, maar zijn attitude weten we bij Whatmatters wel te pruimen. Kuddedieren zat! 
Soit, niet alleen rijft deze Zweeds vrouwenmagneet de roebels binnen alsof het vallende bladeren in de herfst zijn, nee hij beschikt blijkbaar ook nog over enig zakelijk vernuft. Hoewel het niet de eerste voetballer zou zijn wiens kledinglijn stevig flopt komt de balkunstenaar met een eigen label: A-Z. Strak, vrij sober en zonder bling bling lijkt dit een collectie voor een breed publiek. Niet onverstandig!
Momenteel staat België niet bij op het lijstje waar het label gelanceerd wordt, maar onze noorderburen wel. Zo hebben ze in deze barre tijden ook wat.

De overkoepelende missie: het moet voor iedereen mogelijk zijn om te kunnen sporten. Ibrahimovic geeft zo aan zijn roots niet vergeten te zijn. Ook voor hem begon het allemaal op een betonnen pleintje en kwam hij er door hard te werken. Daar pinken we weer spontaan een traantje bij weg.


A-Z omvat een collectie met functionele sportkleding, gemaakt om effectief te trainen. Je kan de collectie, het verhaal en heel wat leuke foto’s spotten op www.a-z.com. Daar ken je trouwens ook bestellen. Meer info vind je op Facebook en Instagram.
 

You May Also Like

Na het Havenhuis in Antwerpen tovert Zaha Hadid een design luchthaven uit de grond

Helaas zal ze haar eigen ontwerp nooit live zien De Britse architecte van Iraakse ...

Jules & Fils weet wat mannen willen …

De tijd dat enkel Zwitsers een degelijk klokje konden maken, die ligt achter ons! ...

Cocktails op eenzame hoogte: onze dakterrassen!

5 DAKTERRASSEN OM VAN TE SNOEPEN Nu de temperaturen weer oplopen, de shorts en ...

Hosting door Fraai