6 stijltips van de Pitti Uomo

Pitti Uomo 2016

Aan de pols, dat is waar we onze vinger het liefste hebben (leugenaars,nvdr.). In tegenstelling tot de Duitse bondscoach, die stopt de vinger dan weer liever ergens anders. Soit, omdat wij het te druk hadden met het verzinnen van wedstrijden en het schrijven van teksten zijn we niet tot bij de Pitti Uomo geraakt. Deze Florentijnse beurs is nochtans dé beurs bij uitstek om de mannenmode van de toekomst te spotten.
MAAR niet getreurd, via goede bronnen hebben we alsnog 6 duidelijke trends en must do’s doorgespeeld gekregen. Trends en tips waar je de komende maanden ongetwijfeld je voordeel mee kan doen en stijlvol voor de dag kan komen.
DE POCHET
Dit zwaar onderschat accessoire tik je maar beter op de kop en dat mag opvallen. Het verschil maak je tegenwoordig immers met je accessoires. De kleuren? Espresso, goud, hemelsblauw en wit. Doen!
Piti-Uomo-89-2016-14
PAKKEN DIE ERUIT SPRINGEN
Blauw is het nieuwe zwart, maar met felblauw maak je het verschil. Kobalt blauw is een veilige keuze, fel maar niet te. Wees je er ook van bewust dat je met een zongebruinde tint veel beter met een felle kleur staat. We geven het maar mee!
Piti-Uomo-89-2016-13
MIX & MATCH NEUTRALS
Op een stijlvolle manier zachte, lichte tinten combineren is een kunst. Een kunst die je maar beter in de vingers krijgt.
13475180_1194061667294656_4385381439998957775_o
BOTSENDE PATRONEN
Soms moet het eens goed botsen en dat is niet enkel in een relatie zo. Clashende patronen kunnen je dat tikkeltje extra uitstraling geven. Maar het is een ‘tricky one’, want je moet zelf aanvoelen of patronen matchen of niet. 1 gouden regel, zorg voor een neutraal kledingstuk dat het geheel breekt.
Piti-Uomo-89-2016-9
SNEAKERS KUNNEN OOK GEKLEED
Sneakers onder een pak kunnen: al lang. Gewoon doen dus.
AKS3825
EEN MATCHENDE MANBAG KAN
We geven het toe, een manbag is voor de durvers. Een tip: stem je manbag af op de tinten van je kledij. Je tas moet geen eyecatcher zijn!
pitti-uomo-luncheon-tommy-ton

You May Also Like

Paradeer rond als een LABOSS

De naam LABOSS mag dan wel heel Amerikaans aandoen, we hebben hier toch echt ...

Sneaker van de week: Air Jordan 1 Retro High OG All Star

Binnen 14 dagen is het zover! De NBA nodigt al zijn vedetten van afgelopen ...

Design van Belgische bodem

Design heb je in alle kleuren, maten en vormen. En hoewel smaak persoonlijk is, ...

Hosting door Fraai