6 coole runners voor als je wil gaan lopen

Te weinig ik geef het grif toe. Dat zou momenteel mijn antwoord zijn, ga je vaak joggen. Schande, pek en veren, maaaaar ik zit boordevol goede voornemens. Aangezien we bij Whatmatters 80% van de tijd van het leven genieten, moeten we onszelf toch een beetje in vorm houden. Geloof me gin, tonic en champagne het kruipt niet in je koude kleren.
Maar zonder leuke sportschoen beginnen we er niet aan. Tussen de overvloed aan keuze, de ene vaak al lelijker dan de andere diepten we 6 pareltjes voor jullie op. Dus wandel alvast naar de winkel en loop terug met je nieuwe stappers. Met onderstaande loopschoenen kom je fashionable buiten en ondersteun je je voetjes ook op comfortabele wijze.
 

NIKE FLYKNIT RACER

Vederlicht en soepel, dat is de Nike Flyknit Racer. Recent was er de release van de ‘Total Orange’, die eerder al in 2012 verscheen. Oranje en grijs in perfecte harmonie, opvallend zonder er echt uit te springen. Zoals het hoort dus! De pasvorm voelt aan als een 2de huid en professionele marathonlezers durven dan ook bij deze schoen zweren. Bovendien zorgt de geweven bovenkant ook nog eens voor een optimale ventilatie. Op Nike.com is de schoen voor 160 roebeltjes van jou.
 

nike-flyknit-racer-total-orange-release-date-01
ADIDAS ULTRA BOOST

Doe deze maar in het spierwit. Met een energieteruggevende boost is geen enkele afstand te ver. Een perfecte pasvorm, geweldige demping en een boost elke keer je afzet, dat is waar de Ultra Boost voor staat. Ook weer sober maar stijlvol. Voor 180 roebeltjes te bestellen op de website van Adidas
adidas-Ultra-BOOST-All-White-4

PUMA MOBIUM ELITE SPEED 1.5

De Puma Elite Speed is ideaal als je in het donker of bij schemering gaat lopen. De reflecterende stukken houden je perfect zichtbaar. Zonder aan de kwaliteit van de loopschoen an sich te tornen. Voor de neutrale loper die voor soberheid kiest is dit de ideale schoen. Online te bestellen op Puma.com.
puma-mobium-elite-speed-v1.5

REEBOK ZPRINT RUN

Doe deze maar in het geel/groen. Prachtig! Voor amper 85 roebeltjes heb je een mooie en lichte loopschoen. Niet echt geschikt voor het zwaardere werk, maar who cares? Zo fanatiek zijn we niet!
Een prima ondersteuning en fijn comfort vullen de look perfect aan. Te bestellen op Reebok.com.
V71824_01

ADIDAS CLIMACHILL ROCKET

Ook van deze loopschoenen krijg je een energieke boost. Geschikt voor de veeleisende loper, is dit ook nog eens een mooie schoen. De climachill houdt zelfs op bloedhete dagen de temperatuur van je voeten onder controle. Voor 140 euro op Adidas.be op de kop te tikken.
adidas-climachill-rocket-boost
SAUCONY MEN’S KINVARA 7
Niet voor niets een merk waar professionele lezers vaak naar grijpen. Een topschoen, die we voor 1 keer in het groen weten te appreciëren. De EVERUN technologie geeft je hielen een optimaal comfort maar de zool blijft heerlijk licht.
Processed with VSCOcam with hb1 preset

You May Also Like

6 must read boeken voor de moderne gentleman

Boeken voor de gentleman? Ja hoor ze zijn er in alle mogelijke maten en ...

Have you hugged your foot today?

Nike heeft vele gewaagde modellen uitgebracht. Al helemaal voor zijn tijd, was de Huarache ...

Whatmatters interviewt schrijfster LIZE SPIT

Ook al weten we dat bij de gemiddelde lezer/volger van Whatmatters literatuur niet in ...

Hosting door Fraai