Bootje vouwen!

Kajakken à la Tom Waes

Jaren geleden is het dat ik de ‘waanzinnig wilde’ Lesse of Ourthe afpeddelde met een gehuurde kajak. Meestal had zo een tripje net zoveel spanning voor je in petto als de gemiddelde soap, waardoor je elkaar op den duur maar in het wat begon te flikkeren uit verveling. Aangenaam bij 30 graden, maar al veel minder bij 12. Om maar te zeggen kajakken op de wereldzeeën is me niet helemaal vreemd.
De tijd dat de kajak een groot, log en zwaar ding was ligt gelukkig achter ons. De wereld veroveren over het water is immers fijn maar je wil uiteraard niet elke keer kilo’s kajak achter je aan slepen of een opslagruimte zoeken, zodat bootdieven geen kans krijgen . De ORU KAYAK biedt hier de oplossing, die plooi je namelijk op. Origami op zijn best! Opgevouwen meet deze kajak niet meer dan 85 bij 70 centimeter en past deze perfect in een op maat gemaakte rugzak. Zin in een middagje kajakken op de parkvijver? Het zou zo maar kunnen in een 6-tal minuten, kijk alleen uit voor de boswachter.


De technische uitleg gaan we je besparen, die vind je op de site. Wat we je nog wel meegeven is dat de kajak een 13-tal kilo weegt, tot 20.000 keer open en dicht kan en dat de kajak de jouwe is voor een prijs tussen de 1.200 en de 2.495 euro. Geen geld om de wereld per kajak te veroveren.
Op de site lezen we ook nog dat de Oru perfect geschikt is voor woon-werkverkeer, we zouden er echter wel mee uitkijken op de Antwerpse leien of in de binnenstad.

Meer weten over dit hebbeding? Kijk op de site www.plooikajak.be of www.orukayak.com
FacebookYoutubeInstagram

You May Also Like

Review: 5 Flavors Mmei

Soms lees je en hoor je over een restaurant zoveel goeds dat je het ...

Word stinkend rijk! Zoveel kamelen is jouw lief waard!

Wie ooit al in een Arabisch land op vakantie is geweest herkent dit ongetwijfeld. ...

Weekendtip: Speel Twister met je lief!

Vergeet het, terrasjes zitten er niet in komend weekend! Het wordt dan ook weerkundig ...

Hosting door Fraai