Show me He(a)ven

Op zoek naar een sportief urban label waar nog niet iedereen mee rondloopt? Dan moet je zeker een kijkje nemen naar de collectie van HEVEN. Deze dekselse Duitsers, die blijkbaar niet zo goed opgelet hebben tijdens de les Engels (het is bewust jongens, nvdr.), combineren invloeden van kunst, muziek en sport.
12474079_1675836799359897_3276639844552282226_o
Sinds 2011 komen deze Fritzen met kwalitatieve t-shirts op de markt, gemaakt in kleine naaiateliers om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Heven streeft ook naar exclusiviteit en hun shirts en andere stukken zijn dan ook maar in een beperkt aantal winkels te vinden. Je wil toch niet iedereen met jouw t-shirt zien rondlopen, wel?
De collectie is beperkt tot een 10-tal items, die ook makkelijk online te bestellen zijn. Een t-shirt heb je voor 40, ongetwijfeld zuurverdiende roebeltjes. Hou je wel vaan heel sportieve t-shirts met opvallende prints, dan kan je bij Heven waarschijnlijk wel je gading vinden.


De stuks kan je ontdekken op de site, op Facebook of op de Instagrampagina van het merk.
Altijd al geloof gehecht aan de Duitste grundlichheit en de kwaliteit, maar geen roebeltjes voor een Mercedes of BMW? Begin dan misschienal eens met de aanschaf van een t-shirt van deze jongens, wie weet …

You May Also Like

Dé 5 stoere manbags van Laauw

Het is zaterdag 24 december 10u en we merken heel wat dames op onze ...

PornHub pakt uit met een eigen kledinglijn (nsfw)

PornHub toevalligerwijs al ooit eens van gehoord? Indien niet, neem dan maar van ons ...

Het sneakerparadijs van Patta Amsterdam!

Dat Amsterdam de hotspot in Nederland is voor fashion, dat is genoegzaam bekend. Een ...

Hosting door Fraai