iBubble: de eerste onderwater drone

Zoals jullie weten zijn alle sardientjes onze vriendjes diep in de zee (copyright Finding Nemo als ik me niet vergis, nvdr.). Nu de vakantie voor de meeste mannen met koters weer voor de deur staat en het tijd is om de held te gaan uithangen om je verveelde kids te entertainen is alle hulp welkom.
49_iBubble_zvtejjMet de iBubble tover je alvast een gadget boven waar ze even mee zoet zijn en waar je punten mee kan scoren. Want nu drones al redelijk standaard zijn geworden, pak je pas echt uit met een onderwater drone, die volledig zelfstandig zijn weg zoekt. En niet alleen zwemt de iBubble, tegelijkertijd maakt het nog geweldige onderwater video’s ook.ydzk2z7v9yxxfbaaeeqc
Je hoeft helemaal geen genie te zijn om de iBubble in te stellen, foto’s zijn ook mogelijk en de batterij gaat ongeveer een uurtje mee. Ruim voldoende om fantastische beelden vast te leggen en op te kunnen scheppen op de social media. Goedkoop is het ding niet, maar dat is om op te scheppen eerder een pluspunt.
Tot 60 meter diep vergezelt de drone je, moest je dat zelf al halen natuurlijk met je snorkel en op de armband volg je perfect de opnames. Let wel het is niet de bedoeling constant op het schermpje te turen. Als je dan toch boven The Great Barrier Reef hangt bekijk je het beter live.
Bekijk het filmpje of ontdek alle features op de site.

Momenteel is de iBubble nog niet in productie, maar bestellen kan al voor 1.899 roebeltjes. Een roedel koi’s kost een pak meer moet je maar denken.
Facebook – Youtube

You May Also Like

De nightlynx: een bril voor nachtraven en dj's

Een bril die je ’s nachts opzet en op maat gemaakt is van chauffeurs, ...

De papieren portefeuilles van Berlin Slim

Een fijne portefeuille is voor elke man onmisbaar: je moet je flappen ergens in ...

Haal de bioscoop in huis

Wij van Whatmatters pikken al wel eens een filmpje mee. Niet te vaak, want ...

Hosting door Fraai