In 1 minuut klaar!

Slagroom begot, horen we onze kritische lezers die de moeite van het open klikken hebben gedaan al murmelen. Ja, slagroom! Iemand die de ongekende mogelijkheden van slagroom nog niet heeft mogen meemaken, die mag/kan zich geen rechtgeaarde Whatmatters lezer noemen.  
We gaan hier niet uitweiden over eerdere strapatsen van de Whatmatters redactie, maar geloof ons er zijn verhalen van slagroom en veel te duur betaalde gin. En dan hebben we niet over de kleffe en weinig originele combinatie met aardbeien.
Na onze veel te duur betaalde slagroom van matige kwaliteit is er nu gelukkig wat nieuws. CREAZY
CREAZY by GREGORY MAITRE - AMBIANCE HD 2Handgeklopte slagroom in minder dan een minuut, meer moet het niet zijn om de Whatmatters redactie de Mexican Wave te laten doen van contentement. Gedaan met het gehannes in de keuken en wie weet geraakt het in ‘bepaalde etablissementen’ wel mee binnengesmokkeld (indien niet, dan zal Hoxha Gembrixl, de buitenwipper, er vast niet mee kunnen lachen, nvdr.)
CREAZY by GREGORY MAITRE - PACKAGING HDHet Frans merk Cookut (nee we verzinnen het niet, nvdr) pakt nu dus uit met Creazy. Een glazen bokaal en 3 magische knikkers meer is er volgens de fabrikant niet nodig om heerlijke slagroom te fabriceren. Meng vloeibare room met suiker in de bokaal, voeg de 3 magische knikkers toe en schudden, en KLAAR. Het lijkt wel Alice in Wonderland!
Wij popelen alvast van ongeduld om dit te proberen, onze aardbeien erin te deppen, onze banana split ermee op te leuken en de buitenwipper te verschalken. Dit onder het motto: spuiten maar!
CREAZY by GREGORY MAITRE - AMBIANCE (1) HDDe bokaal kan perfect in de koelkast bewaard worden en kan in de vaatwas. Zijn er nog meer argumenten nodig? De prijs? 15,50 roebeltjes voor ongekende pret, daar heb je nog geen halve gin tonic voor en wij kunnen het weten.
Ga op zoek in je supermarkt!
PS. De Whatmatters redactie is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen thuis of in ‘bepaalde etablissementen’.

You May Also Like

4 Europese kantoren om duimen en vingers bij af te likken

Terwijl het ene lid van de Whatmatters redactie door de week een kantoorslaafje is ...

Vergeet Jupiler…wij drinken Belgium!

Jupiler, naast Stella Artois zowat het bekendste pilsmerk verdwijnt vanaf maart uit het straatbeeld ...

Puma x Bobbito: 50 jaar suède eer je zo!

Londen was even the place to be!  Aan uitnodigingen geen gebrek op onze redactie ...

Hosting door Fraai