Walhalla voor de smaakpapillen

Smulpapen, dat zijn we bij Whatmatters. Eten en drinken, we kunnen er niet genoeg van krijgen. En vanaf vandaag, 31 mei spelen ze bij Brouwerij De Koninck daar perfect op in!
brouwerij_de_koninck
Hoewel ik zelf eerder wat sterker verkies dan bier, kan ik niet om het feit heen dat Brouwerij De Koninck de afgelopen jaren het oubollige imago stevig heeft afgeschud en nu als hotspot in Antwerpen dienst doet. De Antwerp City Brewery leeft als nooit tevoren en 5 stielmannen met goesting,die hun eigen ruimte krijgen op de site, moeten dat nog meer onderstrepen.
Kaasmeester Van Tricht met ‘Only cheese’en fotograaf Tony Le Duc met zijn uitgeverij Minestrone Cookbooks zijn er alvast 2 om naar uit te kijken. Maar ook de gekende slager De Laet & Van Haver pakt er uit met ‘The Butcher’s Store’. Tel daar nog het restaurant ‘The Butcher’s son’ en bakkerij ‘The Bakery’ bij en je weet dat je smaakpapillen er verwend zullen worden. O ja, chocolatier Jitsk was al langer aanwezig!

Beleving, daar draait het tegenwoordig allemaal om en dat is ook wat je hier zal krijgen! Je proeft, voelt en kiest er uit 13241212_10154138520442412_4795679996478406282_ntopproducten die nog ambachtelijk vervaardigd worden in een omgeving die authenticiteit uitstraalt. Ik hoef je vast niet te vertellen dat ook de verschillende bieren van Duvel Moortgat er een plaatsje vinden en zich laten blenden.
Vanaf dinsdag 31 mei smijten deze toppers hun deuren wagenwijd open en kan de foodie hier alvast zijn hartje ophalen. The Butcher’s Store en The Bakery zullen iets later volgen, daar zijn de werken nog volop aan de gang!
Stadsbrouwerij De Koninck
Mechelsesteenweg 291
2018 Antwerpen
www.dekoninck.be
 
Only Cheese – www.kaasmeestervantricht.be Facebook
The Butcher’s Son – Facebook
The Butcher’s Store – www.delaet-vanhaver.comFacebook
Minestrone Cookbooks – www.minestrone.beFacebook
Jitsk – www.jitsk.comFacebook

You May Also Like

New York Burger Bar

Hamburgers, er was een tijd dat je daarvoor enkel bij de McDo, de Quick ...

Casio pakt uit met een gouden horloge

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat we nooit spontaan in katzwijm vielen van ...

The best of both worlds!

Een heerlijk glas rode wijn weten we bij Whatmatters wel te pruimen en ook ...

Hosting door Fraai