Veelzijdig mooi: model, blogster en actrice Nikita van der Linden

We bekennen…wij zijn niet dé referentie als het gaat om bloggers. Neen…wij volgen niet de rechte lijn en begeven ons soms wel eens ‘van padje’. Neen, onze spellingsvaardigheid is ook niet van het niveau dat we als laureaat uit ‘Het Grote Dictee der Nederlandse Taal’ komen maar we mogen toch stellen dat we met ons werk, ondanks de nog prille start, in België met een redelijk uniek concept zitten. Fashion, Lifestyle en reportages doorspekt met een beetje humor en zelfspot, we zien het er tot hiertoe weinig doen. Het is dan ook een verademing dat er toch ook gelijkgestemde zielen zijn die hetzelfde idee hebben, mensen waar ook wij onze inspiratie halen en die spelen met woorden om stukjes blog tot een andere dimensie te verheven. Ondanks onze steeds stijgende cijfers, ge moogt gerust onze Google Analytics opvragen, zijn we niet te beroerd toe te geven dat we nog veel te leren hebben én dat we nog heel veel plannen in het vriesvak hebben zitten die als de tijd rijp is, zullen ontdooit worden. En als er iemand is, waar wij wel wat inspiratie uit kunnen halen, is het Nikita van der Linden wel. Naast een vlijmscherpe pen, ziet ze er, en dat is goed meegenomen, ook gewoon vlijmscherp uit. Wie is deze blogster en model? We stellen ze graag aan u voor!
thumb_2-1.18_1024
Credits: Tim Janssen

Hey Nikita, omschrijf jezelf eens?
Ze is snel verliefd op geschreven woorden, ze schrijft, acteert en is werkzaam als commercieel model. Naast haar liefde voor de camera, vindt ze haar liefde ook terug in het schrijven van verschillende blogs. Datgeen wat de meeste mensen niet durven uit te spreken te delen met de wereld is hetgeen wat haar bezig houdt. Ze omschrijft haar stijl als een ‘Stijlvol stoute’ manier van schrijven.
thumb_2-2.10_1024
Credits:Esmee Jacobs Styling by Guusje Van Der Sterren en Esmee Faber

En dan hebben we hier onze eerste match! Waar ben je allemaal zoal op zakelijk gebied mee bezig?
Ik kan slecht stil zitten, dus ik ben altijd bezig. Is het niet met schrijven dan is het wel voor de camera of acteren. Op dit moment focus ik mezelf voornamelijk op het schrijven en mijn toekomst qua acteren.

thumb_2-2.14_1024
Credits:Esmee Jacobs Styling by Guusje Van Der Sterren en Esmee Faber

 

 

 

 

Acteren zelfs? Hoe ben je begonnen als model en blogster? Wat doe je het liefst?
Ik heb eigenlijk altijd wel geschreven, amateuristisch dan. Voornamelijk voor mezelf. Later begon ik een website en schreef ik wat verschillende stukjes en dat sloeg eigenlijk wel goed aan. Ik heb de theaterschool in Rotterdam gevolgd, het eerste jaar volgde ik acteerlessen en vormgeving. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd als vormgever. Maar met mijn hart onder mijn armen dat nog steeds bij acteren lag, ben ik een ‘camera acteren’-opleiding gaan volgen in Hilversum. Hier lag mijn passie en daar ben ik uiteindelijk helemaal voor gegaan, iets wat nu steeds meer zijn vruchten afwerpt. Ik wil mezelf als persoon blijven ontwikkelen, dus zo ook met acteren.

thumb_2-2.12_1024
Credits:Esmee Jacobs Styling by Guusje Van Der Sterren en Esmee Faber

 Over wat blog je?
Ik schrijf voornamelijk over mijn kijk op mannen, de lulligheid tussen mannen en vrouwen. The awkwardness of being single. Waar je als vrouw soms tegenaan loopt bij simpele dagelijkse dingen. En daar hoort op je bek gaan in de liefde ook bij.

thumb_2-3.4_1024
Credits: Sander van der Veen

Op onze bek zijn we wel eens gegaan, maar dat is een ander verhaal natuurlijk. Waar moeten we je in België van kennen? Heb je hier al opdrachten gedaan?
Ik denk dat het Belgische publiek me niet echt kent. Zeg maar gewoon niet. En dat is goed, des te leuker om België mijn als Rotterdamse vrouw te leren kennen.

Voilà, we zijn ermee bezig…ga gerust verder…wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
I’m full of suprises. Ik ben een gevoelsmens, kan van de kleinste dingen volschieten. Maar hoe mooi is dat? Ik ben snel gecharmeerd door kleine dingen. Ik kan gelukkig worden van een goed gelukte zin of de geur in mijn huis als ik weer eens een lekkere cheesecake heb gebakken.

thumb_2-2.8_1024
Credits: Tim Janssen

 

 

 

Mooi mooi! We komen wel eens een stukje proeven! Iets anders…heb je ook een persoonlijke levensmotto?
Alles wat je aandacht geeft, groeit. Talent: want hoe mooi je ook bent, als je het niet uitstraalt dan trek je het ook niet aan.

Ook voor u is Social Media erg belangrijk…waarom moeten we je hierop volgen?
Ik neem geen blad voor mijn mond en zeg waar iets op staat. Ik maak er niet een mooie buiging omheen. Dat is mijn kracht als schrijfster maar ook als actrice en commercieel model. What you see is what you get.

thumb_2-1.16_1024
Credits:Esmee Jacobs Styling by Guusje Van Der Sterren en Esmee Faber

 

 

Bam! Das duidelijk! Een persoonlijk vraagje nu, heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Ik ben vrijgezel. Heb eigenlijk een hekel aan het woord daten, maar des te leuker om iemand te leren kennen met uitgaan of ergens anders. Ontmoeten doen we zo’n twintig keer per dag dus waarom niet lekker spontaan? En weet je, mannen vergeten vaak dat vrouwen willen ook jagen. Ik snap dat het een vrouw minder aantrekkelijk maakt. Maar geloof me, jagen is leuk.

thumb_2-2.6_1024

Wij hebben alvast geen problemen met jagende vrouwen, dus haal die pijl en boog maar boven! Schiet ineens wat extra tips naar onze mannen…wat wil je hen nog meegeven?
Just be yourself. Doe jezelf niet beter voor. Het grootste compliment wat je kunt krijgen van iemand is: Je hebt jezelf nooit beter voorgedaan. Dat is mooi. En een tip: stop met openingszinnen. Niemand raakt hier opgewonden van. Dus ook ik niet.

 

 

 

Ok, we zullen nooit met een artikel over de betere openingszinnen komen! De Favo-vraagjes nu…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes? 
Ik kom eigenlijk overal en nergens. Ik vermaak me tussen verschillende soorten publiek. Duw me tussen wat festivalgangers of schuif me tussen wat dronken volk in een bruin cafe. De diversiteit van mensen. I love it.

thumb_2-2.2_1024
Credits: Sander van der Veen

Welke plekjes ken je in België?
Ik ben een nuchtere Hollander, maar moet zeggen dat ik wel een verhoogde hartslag krijg van Antwerpen. De geur, de mensen. gewoon hele ambiance.

Onze geboortestad…ook ons hart slaat nu een paar tellen hoger! Een allerlaatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Mijn ambitie voor in de toekomst is echt acteren. Niet commericeel acteren maar echt film. Film Film!

thumb_2-1.20_1024
Credits: Rick Nadal

 

 

 

 

Nikita, bedankt voor dit gezellige interview en alvast heel veel succes in alles wat je verder nog onderneemt! Vergeet ons alvast niet uit te nodigen voor de première van je eerste echte film. Zijn ook jullie benieuwd naar meer Nikita? Volg haar dan zeker op Instagram of Facebook en laat je net als wij inspireren.


 
 
 
 
 
 

You May Also Like

De beste sneakerstores van New York

Een shopping trip naar New York is niet compleet zonder een paar snekaers te ...

Whatmatters recenseert: Le Fidèle (***1/2)

Een kort marktonderzoek naar onze lezers gaf ons nieuwe inzichten. Wat ontbrak er nog ...

Knap toptalent atletiek wordt dé sensatie op Olympische Spelen in Tokyo

En niet alleen door haar snelle beentjes… Of zeg maar stel heerlijk mooie benen. ...

Hosting door Fraai