Shelly Osselaer toont dat je het met wilskracht ver kan schoppen

Vandaag brengen we bij Whatmatters een ietwat apart verhaal. We stootten op een Facebookpost van een meid die het van zwaarlijvig, zo een dikke 100 kilo, los naar de eindfase van Miss België lijkt te schoppen. 9400 (!) mensen vonden haar post leuk en dit was ons niet ontgaan. Als we spreken over wilskracht, dromen nastreven en streven naar het opperste geluk, kunnen we bij Shelly Osselaer spreken van en echt succes. Het werd een leuke babbel met op de achtergrond haar favoriete stadion…Het Constant Vanden Stockstadion, de thuisbasis van Anderlecht. Met een vriend als voetballer en kennissen als Dennis Praet in de vriendenkring echt eentje waarvan wij zouden zeggen…’One of The Boys’. Als Anderlecht even wilskrachtig zou zijn als zijn vurigste supporter, was er van spanning in Playoff I al lang geen sprake meer…een portret van een mooie jonge vrouw met een verhaal…lees gerust mee…
13180848_10208152174556416_1078834691_n
Dag Shelly, vertel eens wat over jezelf?
Ik ben Shelly Osselaer 21 jaar en woon in Aalst. Ik ben een grote trouwe fan van RSC Anderlecht, heb dus een grote passie voor voetbal en ben zelf ook zeer sportief.
Een ketje dus, hoe lang ben je al model en fashionista?
Ikzelf heb meegedaan aan de ‘Glam Queen’-verkiezing dit jaar. (model voor een nieuwe winkel met eigen kledinglijn maar ben jammer genoeg net niet bij de laatste 3 geëindigd)
13219656_10208152174276409_319433870_n (1)
Waarmee ben je dagelijks bezig buiten modellenwerk?
Ik ben nu vooral bezig met sport ik probeer elke dag toch intensief te sporten. Ik ben verzorgende van opleiding en ben nu nog bezig een goede job in deze sector te zoeken.
De zorgsector begot, een nobel beroep…waarom ben je begonnen als model?
Een vriendin van mij heeft mij laten inschrijven en heeft een paar shoots en interviews geregeld omdat ze fier op me was dat ik van zo ver ben gekomen. Ook omdat ik eindelijk terug buiten durfde komen en me terug heel goed in mijn vel voel. (waarvoor ik haar trouwens heel dankbaar ben)
13153477_10208152174356411_1638410271_n
Wat is je leukste ervaring als model?
Ik heb een shoot gedaan, een vrijblijvende dus geen betalende, met Dyjcode, de kledinglijn van Dennis Praet. Dit heb ik zelf gekozen omdat ik, ondanks het voor mannen is, heel erg van deze kledingstijl hou! Het was een zeer leuke ervaring omdat het allemaal zo spontaan ging en ik de kleding zelf mocht kiezen.
13162454_10208152456083454_1205840676_n
One of the Boys! Kevin, is dit geen quote waar we iets mee zullen doen? Volg Whatmatters en je hoort hier later zeker nog meer over. We gaan verder…Shelly, we zijn je op het spoor gekomen door je straffe afslankverhaal van 102 kg naar een plaats in de eindfase van Miss België. Vertel hier eens wat meer over?
Ik woog ongeveer 2 jaar geleden inderdaad 102 kg. Ik ben altijd wel zwaarlijvig geweest. Ik heb hiervoor alles gedaan onder andere Herbalife, Lignavita Fitness maar telkens ik afviel kwam ik heel snel weer bij.  Het gevreesde jojo-effect. Toen heb ik samen met mijn ouders besloten dat ik 1 jaar naar het Zeepreventorium ging in De Haan, een speciale school voor mensen met obesitas. Elke dag sportte ik 4 uur, had 1 uur kine met aangepast dieet en dit een heel jaar lang. Dit heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Om het resultaat nu te behouden heb ik wel een maagverkleining laten uitvoeren en sport ik nog iedere dag.
13182989_10208152174516415_299621990_n
Dit is een sterk verhaal! Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waar onderscheid je je van anderen?
Ik ben geen opgever. Als ik iets wil, ga ik er voor. Ik ben zeer sportief en probeer nu altijd het beste van alles te maken…je ziet, als je echt iets wil, dan kan je het ook!
Heb je een favoriete quote die heel toepasselijk is op jezelf?
Life is like a goalkeeper, no matter how many goals you save, people always remember the one you miss….
Toepasselijk hier in de schaduw van het Constant Vanden Stockstadion. Ik neem aan dat Social Media ook voor u belangrijk is! Waarom moeten we je hierop volgen?
Om mijn verhaal van Miss België te volgen en up to date te blijven met de foto’s die nog komen onder andere de kleding van Dyjcode .
13115867_10208152174436413_2080455519_n
Heb je een vriend enwat heeft hij moeten doen om je te verleiden en behagen?
Ja ik heb een vriend. Eigenlijk was ik als eerste verkocht aan hem. Hij speelt voetbal en elke keer ik hem zag spelen dacht ik ‘Wauw’… Tot ik na bijna elke foto die ik al geliket had op zijn Instagram plots een berichtje kreeg… ‘Vertel eens waar je altijd zit in het stadion zodat ik die kant eens kan opzoeken om je te zien staan’…Zo is alles begonnen en hebben we uiteindelijk afgesproken.
Een echte publieksspeler dus…welke tips zijn essentieel voor mannen, wat wil je hen nog meegeven?
Altijd in jezelf geloven. Waar je nu ook staat , wat je zelf wil, kan je ook. Volg je dromen altijd na en onderschat jezelf nooit. Werk voor alles wat je wil en je zal er altijd komen!
13162165_10208152174676419_209569901_n
Mooi! De beroemde Favo-vraagjes nu…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn zo je favo-plekjes?
Als ik uitga, is dat meestal naar de Carré of Bloody Louis in Brussel. Iets eten doe ik graag met vriendinnen en doe dit toch elk weekend maar steeds ergens anders. Brussels gril is een aanrader voor wie van een lekker stukje vlees houdt. Voor de rest is mijn favo-plek het Constant Vanden Stock Stadion! Het liefst van al ben ik daar om te supporteren voor Anderlecht!
Heb je een favoriete zonde?
Cocktails! Ik hou enorm veel van cocktails. Helaas zijn deze meestal niet gezond maar ooh zo lekker. Cocktailbar 7 in Gent is hiervoor een echte aanrader!
13149894_10208152174836423_1669254504_n
Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik wil graag een job in de zorgsector omdat ik het verschil wil maken en andere mensen helpen in zoverre ik kan. Mijn ultieme droom is fitnessmodel worden! Waarvoor ik dus nog hard voor zal moeten werken! Maar ik geef niet op en ga er dus voor.
Bedankt voor het gesprek beste Shelly! We blijven je volgen en hopen met u mee dat je alvast ver geraakt op de weg naar het felbegeerde kroontje van Miss België. Na Annelien Coorevits misschien wel de eerstvolgende Miss die op de tribunes van Anderlecht zit! Wensen ook jullie deze leukerd te volgen, doe dit dan via haar Facebook- of Instagramaccount. Doen!!!
 
 
 

You May Also Like

Marisa Papen steekt naakt de draak met Saint-Tropez (NSFW)

 Je deteste… Geen bling-bling voor Marisa Papen. Hoewel de mondaine havenstad aan de Franse ...

Wij gingen aan het rollen met Kaat Bollen

Wie kent Kaat Bollen niet? Deze spring-in-‘t-veld heeft niet alleen Goedele Liekens van haar ...

Zusjes Mink zijn een sterling voor het oog!

Een dubbele knipoog is op zijn plaats… Of wij het jammer vinden dat de ...