Mannelijke Mode by Marius

Ok, we geven het toe, toen we voor het eerst de naam MARIUSPETRUS hoorden vallen, dachten we in de eerste plaats aan een wijn van uitstekende makelij, maar wat ons betreft kon het ook een apostel zijn (vroom zijn ze wel daar bij whatmatters, nvdr.).
_DSC4371+as+Smart+Object-3 MariusPetrus 1 _DSC4354+as+Smart+Object-3
Bleek MARIUSPETRUS, het merk te zijn van Marius Op ’t Eynde, een Belgische designer. Af en toe slaan we ook bij Whatmatters de bal compleet mis. Soit, nadat Marius zijn opleiding als fashion designer in Nederland afrondde, besloot hij met een eigen label te komen. De naam is overigens een hulde aan zijn familie.
Mannelijke collecties, grafische vormen, stevige kleuren en architecturale prints is wat de collectie typeert. Alle stukken uit de koker van Marius worden vervaardigd in Portugal en zijn handgemaakt.
De stijl? Workwear, meets sportswear, meets uniform. Moeilijk vatbaar? Neem dan maar een kijkje op de site of op Facebook/Instagram. Je vindt er ook de winkelpunten, die momenteel nog zeer exclusief en beperkt zijn. Online bestellen is uiteraard ook mogelijk.
_DSC4588+as+Smart+Object-3 _DSC4260+as+Smart+Object-3
Als je weet dat deze jongeman heeft meegelopen bij Alexander McQueen en Raf Simons, mag je heel wat verwachten. Hou Marius maar in de gaten!

You May Also Like

Gelukkige Moederdag!

Dat we in Antwerpen altijd wat dwars moeten liggen, dat is al langer geweten. ...

5 topsneakers gereleased in 2016

Dit jaar zijn er weer heel wat pareltjes van sneakers uitgekomen en een selectie ...

De schoenen van Goosecraft

Als je Goosecraft zegt, dan denken we bij Whatmatters automatisch aan lederen jassen. Uiteraard ...

Hosting door Fraai