Helder, probeer de gin van Rutte met selder!

Wij geven het toe, bij het zien van een fikse selder, was gin nu niet onmiddellijk het eerste wat in ons opkwam (wat dat dan wel was, gaan we jullie onthouden, nvdr.). Nu blijkt deze groente, zich niet enkel met een gehaktbal, maar op één of andere manier, ook uitstekend te laten combineren met gin. Zeg dat de noorderburen van Rutte Celery Gin het gezegd hebben.

Rutte Celery Gin (1)In de distilleerderij gevestigd te Dordrecht wordt deze gin al sinds 1872 gedistilleerd, volgens hetzelfde recept. Een citrusachtige smaak met een frisse hint van selderij, daar staat deze gin garant voor. Een dry gin, die de smaakpapillen verrast. Een fijnproever zal immers ook sinaasappel, koriander en kardemom ontdekken.

Rutte Celery Gin & Gin Basil Smash (3)Deze gin, die overigens al wat prijzen in Amerika wist weg te kapen, mikt op de doelgroep van jonger dertigers, die graag met een stukje selder aan de slag gaan. Deze gin is momenteel nog moeilijk te verkrijgen in België, maar in Nederland heel vlot online te bestellen of te vinden in verschillende winkelpunten.

Wil je dus eens een gin, die (nog) niet iedereen in de kast heeft staan, bestel dan een flesje. De adviesprijs ligt op net geen 39 roebeltjes.

Hou alvast een bleekselder achter de hand als garnering en trek je niets aan van de vragende blikken, die je ongetwijfeld zal krijgen.

Wist je trouwens dat, hoewel het wetenschappelijk nooit bewezen is, selder de potentie zou verhogen? Flikker dus de viagra maar weg en ga voortaan aan de Rutte Celery Gin! Zeg dat Whatmatters het gezegd heeft!

Meer info kan je vinden op www.rutte.com of op de Facebookpagina.

You May Also Like

Een echt underground kunstenfestival!

Als je underground nogal redelijk letterlijk neemt, waar beland je dan? Juist, in de ...

Verser dan bij 'The Rock' zal je vis niet geserveerd worden

Zanzibar…heerlijk vertoeven… Voor de aardrijkskundige leken onder ons…Zanzibar of Unguja is een eiland aan de oostkust van Afrika dat ...

Espresso Martini: Een cocktail “that first wakes me up and then f**ks me up“

Waarom een zwaar romig dessert nemen als je het kan vervangen door een heerlijke ...

Hosting door Fraai